Horoscopul săptămânii 6 iulie - 12 iulie 2018 

Descoperă ce ţi se pregăteşte în perioada următoare, în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea ta şi vezi ce poţi face pentru a atrage norocul de partea ta.

Berbec


Se pare că o să rămâneți fără sprijin suplimentar astral, ceea ce înseamnă că nu veți avea practic o planetă călăuzitoare care ar putea ajuta la rezolvarea problemelor presante. Veți beneficia de consolidare în viața personală și sentimentală. Nu renunțați la ceea ce-și dorește inima, în ciuda opiniilor contradictorii ale altora, este foarte posibil ca ei să fie doar invidioși.

Taur

Perioada poate fi reușită în ceea ce privește relațiile personale, căci cele mai frumoase sentimente nu vor fi aleatorii, ci vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde de voi. Încrederea în sine și un nivel ridicat de adaptabilitate vor fi cheia victoriei acestei săptămâni. Acum, respectarea strictă a principiilor ar trebui să fie dată deoparte, căci nu ajută.

Gemeni

Va exista o anumită ocazie de a nu pierde speranțe pentru împlinirea de idealuri. Nu neglijați așadar acele lucruri care au fost întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru voi. De asemenea, ar trebui să încercați să nu urmăriți ideile mulțimii, deoarece este mult mai important ce anume credeți voi despre un anumit fenomen sau eveniment.

Rac

Perioada este ideală pentru orice fel de schimbări personale. Este mai bine să vă deschideți lumii, sperând că lumea va face același lucru pentru voi. Nu stați în așteptarea răspunsului cuiva și nu transferați altora inițiativa, altfel situația va scăpa de sub control. Acesta este un moment puternic, menit să vă dinamizeze.

Leu

Dacă apare în cale o oportunitate, nu există o scurtătură directă pentru a o folosi, ci necesită un efort în timp. Deocamdată, la locul de muncă este probabilă o creștere a profitului sau un bonus de performanță a eforturilor trecute. În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționați de două ori mai cu forță, dar numai dacă încercați să schimbați totul în bine.

Fecioară

Este posibil să atingeți nivelul dorit în ceea ce privește munca, dar să nu puteți face același lucru în sfera iubirii, fără un ajutor primit din afară. Important este să nu săriți peste domenii și să le neglijați. Ar fi mai bine să adoptați o cale de mijloc. În acest moment, nu trebuie să vă fie frică să aveți încredere în oameni.

Balanță

Ar trebui să fiți pregătiți pentru unele evoluții neobișnuite ale evenimentelor. Vă recomand să vă opriți în exprimarea furiei. Chiar dacă aveți dreptate, acest lucru nu vă dă dreptul de a ridica vocea sau de a împrăștia cu energii negative în orice alt mod. Ați observat vreodată ce privire rea aveți când sunteți nervoase? Nu este nimic bun în asta.

Scorpion

Este posibil să obțineți o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși ar fi bine să lucrați din greu și să pregătiți un plan de acțiune. În momentul de față, câștigătoare vor fi acelea care știu clar ce vor și cum să realizeze asta. Situația financiară va fi moderat stabilă. Veți reuși să vă mențineți situația actuală cu un minim de efort din partea voastră.

Săgetător

Se pare că, în timp ce astrele promit niște bonusuri plăcute, această perioadă include și câteva particularități care trebuie luate în considerare, asta presupunând că doriți să câștigați. Mai întâi, țineți cont că acum accentul va fi pus pe emoții în orice situație. Simțurile domină chiar și în problemele legate de muncă. Trebuie să vă bazați mai întâi pe intuiție.

Capricorn

Va trebui să faceți față intereselor voastre la locul de muncă, dar este recomandabil să nu forțați mult un conflict deschis. Chiar dacă se ivesc ceva probleme, este în mod clar recomandat să se acționeze moderat în orice situație. De asemenea, nu este cazul să transferați responsabilitatea voastră pe umerii altcuiva. Fiți rezonabile în evaluarea propriilor capacități.

Vărsător

Este deosebit de importantă alegerea pe care o faceți acum, o mulțime de lucruri vor depinde de ea și efectele vor fi pe timp îndelungat. Este așadar o perioadă semnificativă, când multe nu vor depinde numai de voi, ci și de cei care vă înconjoară. Astfel, nativele cu abilități superioare de comunicare și prietenii lor vor beneficia cu siguranță de ceea ce se ivește.

Pești

Principalul sfat este să nu vă lăsați atrase de problemele altora și nici de ideile lor, oricât de promițătoare ar suna ele. Veți avea multe oportunități pentru a gândi chiar și cele mai îndrăznețe planuri, iar în ceea ce privește sfera financiară, șansele vor rezulta din dorințele dumneavoastră. Dacă se vor ivi probleme, ele sunt mai mult cauzate de indecizia voastră.

Scrisoarea săptămânii:

„Ce spun astrele despre mine? Mai am vreo șansă pe plan financiar și sentimental?“ Liviu Popescu,  24 octombrie 1988, ora 14.45, București.

Scorpion, cu Ascendent în Vărsător, tu ești posesorul unui careu în T pe semne mobile, aspect astral care emite energii negative, adevărate provocări cărora va trebui să le găsești rezolvarea. Sunt în joc planetele Marte-Venus-Saturn, exact acelea care țin și de bani, și de iubire, cu lecții aduse de Marele Profesor, Saturn. Financiar, ești dornic să câștigi bani, dar ai o atracție spre cheltuirea lor nechibzuită. Trebuie sã înveți să îți administrezi mai bine veniturile și să nu mizezi pe noroc. Ferește-te de credite mari, pentru că vei munci din greu ca să le achiți, nu da și nu lua bani de la prieteni, nu încerca să îți găsești aleasa inimii în funcție de cât de mare îi este averea! În schimb, ai un bun potențial de a-ți conduce propria afacere sau măcar de a munci și câștiga bani din două locuri deodată. Asta ai încercat?
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "