Horoscopul săptămânii 7-13 iulie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ele. Dacă își doresc un copil, acum este momentul să-l conceapă. De asemenea, săptămâna este bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să participe la diverse momente cu cei dragi, capitol la care au unele restanţe. Au energia necesară pentru a fi motivate să-şi facă viaţa mai bună.

Taur

Cele care practică sportul în domeniile care ţin de pământ – lupte, judo, tenis, gimnastică, atletism, săritura în lungime sau cu prăjina, maraton - vor fi avantajate acum. Datorită poziției favorabile a Lunii, vor învăţa să-şi controleze mai bine emoţiile și vor fi de acord cu ceea ce propun colegii sau partenerii de viață. Să nu se ocupe singure de toate, că nu vor reuși!

Gemeni

Trebuie să ştie ce anume vor şi să supervizeze modul în care se desfăşoară lucrurile. Când vine vorba de relațiile personale, sunt posibile situații ambigue, când este puțin probabil că se vor extazia sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Va fi suficient să-şi arate poziția fără ocolişuri. În general, săptămâna este favorabilă.

Rac

Vor fi momente în care doar iniţiativa și acțiunile lor vor conta. Trebuie să-şi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutate de alții. Vor trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre ele depăşind limitele competenței lor. La birou, ar trebui să se asigure că au sprijinul colegilor. În familie nu vor fi conflicte.

Leu

Norocul va fi de partea lor, dar depinde dacă sunt capabile să se concentreze. Au abilitatea de a se adapta la schimbări. Va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției. În sfera relațiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au și dușmani.

Fecioară

Vor fi ocupate cu activități umanitare. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Vor fi angajate în hobby-uri şi vor încerca să se exprime prin artă. Unele îşi vor reevalua viaţa, altele, mă refer la cele singure, vor constata că vechea relaţie nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou.

Balanță

În situațiile în care sunt doar la un pas de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da impulsul necesar. Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi, cu siguranță, o cale de ieșire, odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte. Trebuie să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice. Cu şefi înţelegători, nu au de ce să se teamă.

Scorpion

Ar avea sens să se concentreze, ca să facă o sinteză a propriilor inițiative și a necesităților reale. Aşa ar fi în domeniul muncii, dar dacă nu lucrează pentru ele, vor trebui să aloce acelaşi timp şi spaţiu atât propriilor proiecte cât şi celor în care sunt implicate pe linie profesională. Au un spectru mai larg de oportunități.

Săgetător

Se vor descurca în orice confruntare. Vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingherite, iar perioadele agitate se vor schimba cu unele de linişte. În general, este greu de determinat cu claritate care sau cum vor alterna aceste perioade. Nativele, de regulă, sunt pregătite pentru ceea ce le așteaptă.

Capricorn

Vor fi puse în situații neobișnuite din care vor ieşi cu fruntea sus. Nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare şi să-şi continue drumul. Când vine vorba despre muncă, le așteaptă lucruri interesante, ceea ce ar putea avea implicații semnificative în plan personal.

Vărsător

Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale, dar şi pe cele personale. Au toate șansele să reușească. Nu trebuie să se îndoiască de ele însele sau de oportunitățile pe care le au. Este important acum să obțină cel mai bun rezultat și să câștige experiență. Să fie atente, deoarece situațiile ambigue sunt posibile din cauza lui Marte, care nu le este prieten săptămâna aceasta.

Pești

Să fie atente la vocea interioară care le semnalează că există o problemă cu partenerul. Abia miercuri se vor simţi cu adevărat minunat. Profesional, obţin mai multe decât se aşteaptă. Să încuie uşa, telefonul, să deconecteze internetul, în cazul în care nu au nevoie de el pentru a lucra. Trebuie să-și disciplineze creativitatea în solitudine, nu prin e-mail!

Astrograma săptămânii

„Aș dori să aflu ce îmi rezervă astrele în perioada următoare pe plan profesional, sentimental și al sănătății.“ - Luminița Roșu, născută pe 13 iulie 1969, la ora 00.45, în Bacău.

Pentru un Rac cu Ascendentul în Taur și cu Luna în Domiciliu, nevoia de familie este vitală. Totuși, aș vrea să fii atentă, pentru că Marte aflat în Casa parteneriatelor îți face deservicii, dându-ți permanent tendința de a fi agresivă. În orice relație pe care ai avut-o, această agresitate a jucat un rol major. Nu ți s-a reproșat niciodată că sufoci oamenii sau că vrei să conduci, să îi domini? Din păcate, veștile nu sunt încurajatoare, pentru că somatizezi orice veste care nu corespunde nevoii tale de siguranță interioară. Părerea mea că abia după 20 octombrie vei găsi un loc de muncă, atunci când și problemele tale sentimentale se vor lămuri. Atenție la sănătatea unuia din părinți ori a cuiva apropiat! În ceea ce privește sănătatea, ai grijă la ficat și fiere, la durerile articulare și la ultimele schimbări hormonale din organism care se produc acum. Nu ar strica un set complet de analize.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "