Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie 2017 

Apar nemulțumiri în viețile unor nativi. Unii dintre ei realizează că profesia aleasă nu este cea care li se potrivește, alții își dau seama că lucrurile nu evoluează așa cum și-ar dori în viața sentimentală. Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarea perioadă!

Berbec

Gândesc mai mult, sunt atente la fiecare amănunt. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum, să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp, pentru că le pot aduce stabilitate financiară. Sunt creative, au idei extraordinare - să se grăbească să le pună pe hârtie!

Taur

Să se aştepte să fie chemate la un interviu și să li se propună un loc de muncă, în cazul că nu au unul sau sunt în căutarea unui serviciu mai bun. Avantajate sunt doamnele mai tinere. Să fie atente, deoarece există şi o doză de iluzie: vor constata repede că s-au angajat la ceva de care nu mai sunt sigure că poate fi dus la bun sfârșit.

Gemeni

Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează! Poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constată cu năduf că n-au avut grijă când au semnat nişte hârtii – şi s-ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb, au energia să facă alţii. Creativitate poate să le aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu, care pe ele le dezarmează şi le fac să se închidă în sine. Fac planuri, analizează. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere pe sine. Pot face alegerile care să le marcheze traictoria profesională. Cele care n-au un loc de muncă ar putea fi chemate la un interviu sau vor pleca la muncă în străinătate.

Leu

Au energia necesară pentru a regla probleme care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, probleme care ţin de propria exprimare, dar şi de o anumită orientare profesională, confesională sau filosofică, orientare, care nu a făcut altceva decât să le blocheze ascensiunea vocaţională. Vor realiza că sentimentele sunt fondul unei relaţii de durată.

Fecioară

Femeile le sprijină inițiativele. Pun țara la cale de asemenea manieră, încât își vor impune punctul de vedere în fața unor oameni care nu fac altceva decât să le bage bețe în roate. Vor restabili ordinea la locul de muncă, în comunitatea în care trăiesc, vor taxa orice neglijență, orice treabă făcută de mântuială.

Balanță

Încearcă să repare deciziile eronate, cheltuielile nejustificate. Au experiență, dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a șubrezit încrederea în forțele proprii. Se activează componenta materială într-o dispută care implică contracte - le scapă un contract printre degete. Au idei și sugestii bune.

Scorpion

Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulțumește. Au o idee mai bună și atunci perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci comunicarea cu familia are de suferit, ascunde ranchiună și amărăciune. Le sugerez să fie foarte atente la o decizie care este bună numai în aparență.

Săgetător

Pot afla că diploma de studii pe care o au nu este legală. Ratează anumite oportunităţi, ceea ce le epuizează în asemenea măsură încât le va obliga să-şi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat, organizat, analizat şi bine direcţionat.

Capricorn

Trebuie să-şi urmeze drumul, să analizeze de ce și-au pierdut poziţia socială sau funcţia la care au ţinut, de ce au refuzat sfaturile, de ce au crezut că au lumea la picioare. Vin soluţii din partea familiei, în special a partenerilor, şi ar fi bine să le accepte, să lase orgoliul deoparte.

Vărsător

Să nu fie comode şi să plece la drum dacă este nevoie, pentru că se conturează o colaborare cu şanse de câștig pe termen lung, mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun, dar care să le aducă în impostaza de câştigătoare.

Pești

Se vor simţi mai puternice, ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente doar cum îşi dozează energia, pentru că le pârjoleşte interior, secătuindu-le, şi se vor pomeni că nu mai au nicio reacţie. Mai poate apărea o dispută pentru un contract câștigat, care stârnește invidii. Acum, vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat.
 

Astrograma săptămânii


 „Aș dori să știu ce-mi rezervă astrele pe plan sentimental și profesional.  Când voi avea norocul să întâlnesc persoana potrivită, alături de care să-mi întemeiez o familie? Care este decizia care-mi va aduce echilibru în viață: să continui să muncesc în țară sau să emigrez?“ – Luciana Plopeanu, născută pe 31 iulie 1989, la ora 11.00, în București.

În primul rand, deciziile le iei singură, nici eu si nici altcineva nu le poate lua în locul tău, doar ești nativă Leu cu Ascendentul în Balanță! Luna în Rac te îndeamnă totuși să depinzi de deciziile celorlalți. Încearcă să nu te mai cerți. Să nu-ți mai fie teamă de șefii femei! Cred că asta se datorează relației cu mama ta, posibil o mamă care te-a dominat și de aici nesiguranța ta. Profesional, ești bine susținută, deci nu văd de ce să fie nevoie să emigrezi, deși este posibil ca munca ta să aibă legătură cu străinătatea, mai devreme sau mai târziu. În ceea ce privește partea relațională, mai întâi trebuie să-ți dovedești ție că poți întreține o relație și nu s-o controlezi. Abia apoi vorbim despre familie, pentru că vei avea și familie, mai repede decât crezi!


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "