Horoscopul săptămânii 9-15 iunie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Astrele vă avertizează să vă controlați ieşirile şi impulsivitatea faţă de colegi şi de şefi. Încă de la începutul lunii iunie se ivesc oportunități pentru o călătorie în interes de serviciu și o posibilă promovare la locul de muncă. Afacerile vor prospera. Mai mult,nativele au șansa să dezvolte noi abilități. Favorizate sunt cele care lucrează în domeniul publicităţii,vânzării,imobiliare.

Taur

Oportunități de călătorie atât în ţară cât și în străinătate. Se cere iniţiativă personală pentru atingerea obiectivelor. Nativele simt că nu sunt în apele lor la începutul săptămânii. Să trateze această inapetenţă ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg își dezvăluie secretele acum. Au simț estetic în orice acţiune şi asta le face să deţină controlul.

Gemeni

Vitalitatea și încrederea în sine sporesc. Este o săptămână bună să profitați de toate activitățile intelectuale care se ivesc. Oricare din aceste laturi pot să vă aducă succesul. Imaginația voastră va fi debordantă și veți avea idei originale,dovadă a minții voastre creative. Reușita depinde de modul în care puteți transforma ideile în fapte. Urmați-vă intuiția și vedeți unde vă duce.

Rac

Nativele privesc în sufletul lor și analizează evenimente din trecut,pentru a corecta din defectele pe care și le cunosc. Trec în revistă obiectivele pe care le au și-și stabilesc prioritățile. Analiza pe care o fac,atât cât pot fi ele de obiective,le ajută să înțeleagă unde au greșit și ce trebuie să facă pentru compensarea efectelor nedorite. Așa se vor pomeni implicându-se în acțiuni de voluntariat.

Leu

Există în viaţa lor o persoană specială care le face să se comporte ca nişte adolescente. Se vor simţi din ce în ce mai obosite,însă le sfătuiesc să nu se lase doborâte de plictiseală,ci să se odihnească și să nu ţină cont de ce spune lumea. Devin mai irascibilie,dar sunt creative şi acesta este un lucru bun,deoarece le ţine în priză. În tot ceea ce fac au girul familiei,al colegilor și al prietenilor.

Fecioară

Dacă au ceva pe suflet,să nu ezite să spună ce anume le place sau ce le deranjează. Să fie însă pregătite,deoarece lucrurile se pot complica datorită modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin,iar această luptă va da roade. Să folosească această perioadă pentru a-și da răgaz să analizeze ce este de făcut. Să nu-şi facă griji,pentru că nu vor avea probleme.

Balanță

Cineva la care ţin are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment şi vor fi alături de el. În a doua parte a săptămânii,trăiesc un sentiment de abandon şi de dor de ducă. S-ar putea să decidă să plece – sau nu. Dacă tot nu se liniștesc,să-și ia câteva zile libere şi să plece undeva.

Scorpion

Cele care sunt singure pot începe relaţii noi sau explora noi căi de stimulare a plăcerii carnale. N-ar strica să pună în dormitor un cristal roşu,care să amplifice energia forței vitale. Pe de altă parte,dacă sunt persoane pe care nu le vor în jurul lor,îndepărtarea lor brutală nu este cea mai bună modalitate.

Săgetător

S-ar putea ca doamnele care se află într-o relaţie de ceva vreme să decidă să-şi pună pirostriile,aşa cum le dă inima ghes. Este nevoie să se concentreze,pentru a vindeca durerile trecutului. Asta nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atente la nevoile celor de lângă ele. Dragostea și efectele ei vor întări mai mult iubirea celuilalt.

Capricorn

Nu uitaţi să faceţi distincţia între cei care sunt de încredere şi cei care nu sunt. Evitaţi să intraţi în conflicte verbale cu ei. Este o perioadă în care lectura este o modalitate de a vă detaşa de problemele cotidiene. Dacă ajungeţi primele la birou şi plecaţi ultimele,încercaţi să vă observaţi colegii,vecinii sau călătorii în autobuz şi metrou. Veţi fi surprinse de tabloul viu care vi se derulează în fața ochilor.

Vărsător

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ele,atât în viaţa personală cât şi în cea profesională. Cu cât se vor concentra mai mult să se achite de sarcinile pe care le au,cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare. Ar dori să facă toată lumea ce vor ele,dar nu este chiar aşa. Vor primi răspunsuri mai mult sau mai puţin satisfăcătoare.

Pești

Sfârșitul de săptămână va debuta cumva confuz. Când ceaţa se va risipi,le va fi clar ce au de făcut. Aţi lucrat până noaptea târziu? Aţi sărit mesele? Aveţi grijă de sănătate,pentru că trebuie să fiţi în formă pentru ceea ce aveţi de făcut. Dacă aveţi o relaţie cu probleme,vă gândiţi la o separare. Va trebui să faceţi faţă unei probleme de autoritate,dar totul se va rezolva.

Astrograma săptămânii

„Aș dori să aflu mai multe despre viața mea amoroasă și câteva detalii despre viața profesională,despre cariera potrivită.“-Cristina Hîrdo,născută pe 02 mai 1993,ora 19.35,Reșița,Caraș-Severin

Trebuie să recunosc că sunteți imperativă,mi-ați cerut foarte multe pentru spațiul pe care îl am la dispoziție ca să vă răspund. Cred că vi se trage de la Ascendentul în Scorpion! Luna în Fecioară vorbește despre pasiunea pentru matematică. V-ați gândit vreodată să predați? Pe de altă parte,Soarele în Taur în Casa Căsătoriei sugerează un mariaj,mai târziu,undeva pe la vârsta de 30-32 de ani,când veți avea și copii. Părerea mea este să vă lămuriți mai întâi ce doriți de la profesia dvs,încercați să vă faceți o listă de priorități și luați-le apoi în ordinea stabilită.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei