Lidia Fecioru dezvăluie care sunt cele trei zodii cu puteri paranormale 

Să intuieşti ceea ce se va întâmpla în curând ţine atât de o abilitate supranaturală, cât şi de o inteligenţă aparte, venită în special dintr-o hipersensibilitate de care nu toată lumea e capabilă.


Experienţe premonitorii e posibil să fi trăit fiecare dintre noi măcar o dată în viaţă, însă puteri paranormale, de citire pur şi simplu a viitorului, au doar câteva zodii.

Fie că vin din vis, au intuiție sau pur și simplu planificare, trei nativi se pot bucura de capacitățile lor ieșite din comun, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevaruri Ascunse. Iată care sunt zodiile capabile de premoniții: 


Peștii sunt intuitivi, pot prevedea moartea cuiva. Nativul se retrage și își face calcule. În perioada de renaștere, începe să perceapă afacerea. Începe să acumuleze informații despre ce trebuie să facă.

Văsătorii visează. Ei au premoniția visului. Primesc informația, uneori le este și frică de cât de reale se dovedesc visele. 

Fecioarele. Mai riguroase în ceea ce înseamnă informație. Ea fiind foarte tipicară, vrea să știe totul și dacă crează un plan, îl face din calcule. Nu face lucruri negândite. Ele îți spun dinainte planurile pentru că este făcut în cap deja.


Sursă: antena3

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "