Lucruri pe care zodiile le detestă cel mai mult 

Când vine vorba de lucruri plăcute și lucruri mai puțin plăcute, părerile sunt împărțite, chiar și din punct de vedere astrologic. Există lucruri pe care anumiți nativi le detestă cu desăvârșire, dar care poate pentru alții reprezintă doar simple detalii. Iată ce urăște fiecare zodie în parte!

Berbec

Nativul Berbec nu suportă oamenii care sunt leneși. El este obișnuit ca lucrurile să fie făcute cu rapiditate și multă muncă, așa că nu va fi încântat să cunoască o persoană a cărui ritm este depășit chiar și de un melc.

Taur

Mereu precaut, nativul Taur detestă cel mai tare să fie luat prin surprindere sau să facă schimbări bruște. Nu îi plac surprizele de niciun fel și nici nu se poate adapta schimbărilor. Este o fire statornică și greu de convins.

Gemeni

Dacă nu vrei să îl enervezi pe nativul Gemeni, atunci nu îi spune să tacă, căci asta urăște el cel mai mult. Fire sociabilă și prietenoasă, el adoră să fie în centrul atenției și să își pună în valoare talentul oratoric.

Rac

Fire sensibilă, nativul Rac detestă critica, așa că nu începe să îl cerți, să îl analizezi și să îi scoți în evidență defectele, căci te va scoate de la inima lui. Când este criticat, nu numai că face un pas înapoi, dar își schimbă sentimentele.

Leu

Dacă vrei să nu nimerești în mijlocul unui scandal, încearcă să stai cât mai departe de nativul Leu când este în public. Nu suportă ca cineva să îi ia strălucirea sau să îl contrazică, așa că mai bine te prefaci că nu îi acorzi atenție.

Fecioară

Calculată și extrem de analitică, Fecioara are nevoie de liniște, pentru a-și pune în ordine gândurile și ideile. Așa că nu cumva să îi strici liniștea cu tot felul de zgomote, căci nu vei mai ști cum să fugi din calea ei.

Balanță

Calmă și diplomată, Balanța nu tolerează persoanele nepoliticoase și agresive verbal, așa că evită, pe cât posibil, certurile. Este o fire căreia nu îi plac conflictele, de aceea nici nu se implică.

Scorpion

Nativului Scorpion nu îi plac mincinoșii, iar el este o persoană destul de sceptică în general. Nu numai că nu îi plac, dar îi detestă la maximum. Nu suportă să fie mințit, însă când acest lucru se întâmplă, are tendința să se răzbune înzecit.

Săgetător

Nu poți să îi spui unui nativ Săgetător să se calmeze, căci va deveni și mai agitat. El are o personalitate puternică, vorbește mult și are calitatea de a deschide toate ușile. De aceea, nu poți să îi spui să ia lucrurile cu răbdare, căci va deveni și mai preocupat.

Capricorn

Nativul Capricorn detestă de-a dreptul să te îndoiești de el. Simbol al adevărului și al dreptății, acesta nu suportă să îi spui că nu îl crezi pe cuvânt sau să îi arăți că ai dubii în privința sa. Mai degrabă te prefaci că îl crezi decât să îi strici starea de spirit.

Vărsător

Idealist și vizionar, nativul Vărsător vrea să fie altfel față de toți ceilalți. Trăiește într-o altă lume, la un alt nivel, superior bineînțeles, așa că nu va suporta și nu va accepta niciodată să îi spui că gândirea sa este greșită sau că s-a înșelat.

Pești

Din moment ce i-ai promis ceva nativului Pești, ești nevoit să te ții de cuvânt. Acesta urăște cel mai tare să nu îți respecți promisiunea și, chiar dacă pare inofensiv, te poți trezi lângă tine cu o persoană dornică să îți dea o lecție.

Sursă foto: www.naukrinama.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "