Luna Nouă le poartă noroc. Vești extraordinare și noi începuturi pentru 3 zodii 

Luna Nouă în Scorpion de pe 7 noiembrie are un impact puternic asupra zodiilor. Acest fenomen astrologic aduce schimbări majore în viața câtorva nativi. Însă nu vă îngrijorați. Veștile sunt bune! Luna Nouă îi va pune în evidență și le va aduce noi începuturi. Tu ești printre cei norocoși?


RAC

Luna Nouă în Scorpion îți va lumina casa a 5-a a distracției, romantismului și expresivității creative. Renunţă la toate fricile și îmbrățișează-ți latura artistică. Energia Scorpionului este intensă, așa că este bine să profiți de ea. Lasă-ți adevăratele culori să strălucească și totul va fi bine.


Citește ș: Zodiile care fac cele mai bune perechi. Cu ele trebuie să ai o relație!


SCORPION

Este luna ta, în care este mai puternică și mai fericită ca niciodată. Luna Nouă îți aduce noi începuturi în viața personală și profesională, care te vor bucură și îți vor aduce zâmbetul pe buze. Este o perioadă a regenerării.


PEȘTI

Ești pregătită să îți îndeplinești dorințe vechi? Acum este momentul. Luna Nouă în Scorpion îți dă o mână de ajutor. Ai încredere că totul va fi bine. Pleacă în aventurile pe care le visai de mult timp. Aceasta este șansa ta.


Sursă: girly.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "