Momentul schimbărilor! Cum influențează Eclipsa parțială de Soare din 11 august fiecare zodie 

Eclipsa parțială de Soare din zodia Leului aduce schimbări importante în viața multor nativi. Ziua de 11 august este una importantă pentru toate zodiile, căci influențele astrale sunt deosebit de puternice.


Ultima eclipsă a verii deschide calea către schimbare și ne provoacă să soluționăm probleme sau relații mai vechi. Totodată ne poate aduce multă tensiune și ne face să fim mult mai aprigi cu cei din jurul nostru. Cei mai afectați sunt cei aflați la începutul unei relații. Nu va bazați pe ceea ce vi se promite în această perioadă, verificați pe cât posibil informațiile vehiculate. 

Vezi cum va afecta eclipsa de soare din 11 august fiecare zodie: 

Taur, Fecioară, Capricorn

În perioada care urmează, semnele de pământ vor sesiza o creștere a creativității și productivității. Timp de câteva săptămâni după eclipsă, cei trei nativi vor fi în centrul atenției, însă nu neapărat într-un sens rău. Deși se pot simți destul de stânjeniți în această poziție, lucrurile nu vor deveni intense. Taurul, Fecioara și Capricornul nu trebuie să se teamă să ia lucrurile mai ușor și să se gândească în amănunt înainte de a face pasul următor.


Gemeni, Balanță, Vărsător

Se petrec multe lucruri în mintea acestor nativi în luna august, însă vor reuși să descopere calea cea dreaptă cu ajutorul karmei. Cei trei nu trebuie să se grăbească în nicio privință în timpul eclipsei de soare. Aceste zodii au muncit din greu până în acest moment și acum trebuie doar să se relaxeze.


Rac, Scorpion, Pești

Semnele de apă nu trebuie să mai stea în același loc și nici să se agațe de trecut sau de prezent. Nativii trebuie să se lase duși de val în luna august. Deși situația financiară și stresul le pot crea probleme în perioada care urmează, trebuie să se distreze mai mult și să se pună pe ei înșiși pe primul loc.

Sursa: publik.md

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "