Numerologia: Numărul personal al anului 2016! 

Numărul destinului îți poate influența cariera și viața personală. Este important să știi care este numărul tău personal, pentru a afla ce te așteaptă în anul 2016 în ceea ce privește asocierea numerologică cu dragostea, familia, cariera, bogăția, sănătatea și multe altele. 

Calculul numerologic

Pentru a afla numărul personal al anului trebuie să știi ziua și luna nașterii persoanei pentru care calculezi numărul destinului la care adaugi anul pentru care se fac previziunile. De exemplu,dacă ziua de naștere este 20 august,numărul personal pentru anul 2016 va fi:

1. Adună ziua și luna de naștere și redu-o la o singură cifră. Astfel:2+0+8=10=1+0=1.

2. Redu anul la o singură cifră. 2016=2+0+1+6=9.

3. Adună ambele numere derivate în etapele anterioare și redu-le la o singură cifră. 9+1=10=1+0=1. Prin urmare,numărul personal pentru această dată a nașterii pentru anul 2016 este1.

Anul personal numărul 1

Acesta este momentul pentru a fi aventuroasă. Este posibil să vrei să faci mici schimbări și să devii o persoană mai bună. Ai grijă să nu devii prea agresivă în urmărirea realizării obiectivelor tale. Fii gata să te confrunți cu schimbări pozitive în anul care vine!

Anul personal numărul 2

Răbdarea este cheia pentru cele care au numărul personal 2. În acest an te așteaptă schimbări personale pozitive. Va trebui să lucrezi intens,iar rezultatele ar putea să se vadă mai greu,dar vor fi spectaculoase. Previziunile pentru numărul 2 sugerează ce trebuie să joci bazându-te pe punctele tale forte.

Anul personal numărul 3

Acesta reprezintă schimbarea. Vei fi extrem de energică,dar nu uita să folosești acest atu în mod pozitiv,în loc să devii prea visătoare sau distructivă. Urmează-ți instinctele și fii creativă.

Anul personal numărul 4

Previziunile pentru numărul 4 prezic că acesta va fi anul organizării și al muncii intense. Este foarte important să faci planuri minuțioase pentru fiecare lucru important pe care îl întreprinzi. Dacă vei lucra din greu și în avans,în 2016,atunci anul nu va mai fi la fel de greu,cum pare a fi.

Anul personal numărul 5

Este un an cu foarte multe obstacole în drum. Este extrem de important să înveți să fii adaptabilă și flexibilă,dacă vrei să treci de acest an cu brio. Numerologia sugerează să profiți de propria libertate pentru a face ceea ce vrei în acest an.

Anul personal numărul 6

Pentru numărul personal 6,de asemenea,numerologia sugerează că viața va fi un pic cam agitată. Fii pregătită să socializezi foarte mult,atât în interes de serviciu,cât și în plan personal. Acesta este un an excelent pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Anul personal numărul 7

Este un număr de reflecție și de auto-depășire. Numerologia pentru anul personal 7 spune că,în 2016,viața ta este cu siguranță un pic mai lipsită de griji,decât în anii anteriori. Fă-ți planurile de viitor cu înțelepciune și fii relaxată.

Anul personal numărul 8

În acest an este timpul să revii,trup și suflet, înapoi la locul de muncă. 2016 se va dovedi a fi anul cel mai de succes,astfel încât trebuie să profiți la maximum de oportunitățile care se ivest. Ești susceptibilă să simți că faci parte din categoria de vârf a societății.

Anul personal numărul 9

Numerologia spune că atunci când anul personal este numărul nouă,lucrurile vor fi un pic diferite. Acesta este un an optim pentru a arăta lumii cine ești tu cu adevărat. Acum este momentul pentru marile decizii și pentru reflecție.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei