Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele? 

Astrologii spun că fiecare om este inzestrat cu anumite calități și trăsaturi de caracter care îl ghidează în viață. Exista totodată anumiți nativi din zodiac care au noroc la tot pasul și uneori par a fi super-eroi pentru cei din jur. 

Pești – darul iubirii

Cu toții iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toată ființă. Însă iubirea de care sunt capabili cei născuți în Peșți este diferită, este acea iubire creștină, necondiționată, care te face să-ti prețuiești aproapele că pe ține însuți și să-l ajuți, să-l protejezi, să-l înțelegi. P

oate cea mai empatică dintre zodii, Peștii pun deseori binele altora mai presus de al lor. Sunt gata oricând să ajute, fără să aștepte nimic în schimb, în afară de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunoștință, nici laudele, ci doar mulțumirea că nu au rămas indiferenți și că și-au îndeplinit menirea de... oameni. Datorită lor, umanitatea are o șansă în plus! 


Balanță – darul înțelepciunii

Dragostea de dreptate este una din trăsăturile de apreciat ale acestei zodii caracterizate de o blândețe și o pioșenie aparte. Pentru Balanță, corectitudinea este lege, iar situațiile îndoielnice sunt depistate și taxate imediat.

Este un confesor excelent, aproape că un duhovnic care nu judecă, ci oferă sfaturi, soluții, dezlegări, de parcă ar fi trăit în această lume niște vieți în plus și ar avea toate răspunsurile pe tavă, bine chibzuite. Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare și speranța. Oamenii adoră instinctiv să-i asculte pe cei născuți în zodia Balanței, datorită tactului și priceperii de care dau dovadă. 


Rac – darul iertării

Model de sacrificiu, Racul își jertfește nu de puține ori propria liniște și fericire pentru a-i pune pe alțîi pe primul loc. Nu face niciodată economie de timp și de sentimente când e vorba de oamenii dragi lui. Deși sunt foarte sensibili, suferă mult și plâng ușor, Racii iartă și cele mai mari nedreptăți, ba chiar întorc și obrazul celălalt, dacă simt ei că mustrarea pe care o primesc e meritată. Doar că să nu piardă iubirea de care sunt dependenți, preferă să-și calce pe suflet, să te elibereze de vină și să-ți dea o nouă șansă. Chiar dacă te iartă din toată inima, Racul nu va uită niciodată, însă, cum l-ai făcut să se simtă într-un moment sau altul, așa că nu profită de toleranță lui. 


Leu – darul tăriei 

Leii nu cedează în momentele grele, sunt puternici că o stanca și îi motivează și pe alțîi cu curajul lor. Sufletiști și loiali, ei se împotrivesc lucrurilor în care nu cred și lupta cu toate forțele pentru iubire, pentru egalitate, pentru credință lor.

Asemeni profeților de pe vremuri, Leii au stofă de lider, sunt convingători, se fac plăcuți cu ușurință și sunt urmați cu convingere și mândrie de către mulți. Menirea lor este să-și apere cu demnitate principiile, să nu accepte compromisuri și să ofere un model de urmat, modelul sinceritățîi și al perseverenței. Integritatea, entuziasmul și statornicia ii scot pe Lei din mulțime și ii transformă în persoane alese.


Sursă: cereschoroscop.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "