Rezoluții pentru 2018 în funcție de zodie 

A mai rămas puțin până în anul următor, moment în care trebuie să îți faci planuri și să pui pe hârtie toate dorințele care vrei să se împlinească. Dacă nu ți-ai făcut lista încă, iată la ce trebuie să speri, în funcție de zodia ta norocoasă. 

Berbec

2018 este anul în care vei găsi, cu siguranță, pe cineva de încredere. Trebuie să ai mai mult curaj atunci când comunici și să lași deoparte temerile care te-au tot bântuit în anul precedent. Fii mai răbdătoare cu cei din jur și vei primi înapoi exact după inima ta.

Taur

În anul următor, nevoia ta de independență se va accentua pe zi ce trece. Va veni momentul în care le vei demonstra tuturor cine ești în realitate: o persoană puternică, încăpățânată, dar cu un suflet bun.

Gemeni

Nu îți place să fii singură, deoarece te face să te simți vulnerabilă și depresivă. Totuși, în 2018, vei descoperi o nouă libertate, aceea de a face ceea ce îți dorești la momentul potrivit. Nu îți cauți iubirea, căci mai întâi trebuie să te iubești pe tine.

Rac

Va fi un an bun pentru tine, căci în sfârșit ți-ai luat inima în dinți și ai decis să lași în urmă tot trecutul. Orice te-a afectat e acum istorie și vrei să nu îți mai pese atât de mult de momentele în care ai suferit. În sfârșit, vei avea ocazia să întâlnești oameni mult mai potriviți pentru tine față de cei din trecut.

Leu

S-ar putea să mai ai parte de mici dezamăgiri din partea celor apropiați, însă nu ar trebui să îți faci prea multe griji. Ești o persoană cu integritate, care știe să se facă respectată oriunde ar merge. Anul 2018 îți va aduce multe satisfacții din punct de vedere profesional.

Fecioară

Poate crezi că nu meriți să fii iubită și că nu ai acest drept, însă anul care urmează va fi plin de surprize pentru tine. S-ar putea să te îndrăgostești de o persoană care e deja prezentă în viața ta de ceva vreme și care îți tot face cu ochiul. Niciodată să nu spui niciodată…

Balanță

Dacă ești deja într-o relație, nu mai ai ce să îți dorești pe 2018 la capitolul dragoste. Lucrurile vor evolua frumos, însă doar dacă depui și tu un minimum de efort. Nu uita, pentru ca dragostea să funcționeze, e nevoie de două persoane.

Scorpion

Anul care urmează ți-a rezervat o mulțime de provocări, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Urmează-ți intuiția și păstrează-ți optimismul, dacă vrei ca lucrurile să nu capete o turnură neașteptată.

Săgetător

Poate anul acesta a fost unul greu pentru tine, plin de încercări, de suișuri și coborâșuri, însă nu trebuie să te lași învinsă. Vei păși în noul an cu încredere în forțele proprii și cu mai multă iubire și respect de sine. Amintește-ți că tu ești întotdeauna prioritatea!

Capricorn

Ai fost prea responsabilă anul acesta și ai muncit enorm, așa că acum e timpul să te relaxezi. Anul 2018 va veni cu o vacanță la pachet, de care te vei bucura din plin. Profită de ocazie și cheamă-ți câțiva prieteni alături de care să socializezi.

Vărsător

Nu îți vei întâlni marea dragoste în 2018, însă vei găsi pe cineva de care te vei atașa din prima secundă. Deși nu ești genul de persoană care să se îndrăgostească imediat, între tine și acel cineva va exista o conexiune greu de explicat, o chimie pe care o veți simți doar din priviri.

Pești

În sfârșit, urmează anul marilor realizări și pentru tine. Recunoștința pe care o ai față de viață îți va aduce surprize pe plan afectiv. Vei avea o relație de lungă durată, așa că poți spune de pe acum „adio“ clipelor de singurătate.


Sursă foto: www.forwardforty.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "