2019, anul schimbărilor bruște! Vezi ce te așteaptă în noul an, potrivit numerologiei 

Ce te așteaptă în anul 2019, potrivit numerologiei? Numerologia, un sistem bazat pe cifrele, numerele zilei tale de naștere și ale fiecărui an, este unul de previzionare, ghicire a viitorului tău. 

Potrivit principiilor din numerologie, anul 2019 va fi influențat de energia numărului 3, fiind un an al schimbărilor bruște. Trebuie să încercați să trăiți în acest moment, înconjurați-vă cu cei dragi și distrați-vă. În acest an veți auzi multe glume bune, vă veți distra.


Cum îți calculezi anul personal

Fiecare dintre noi are un număr personal, extrem de important în numerologie. Acesta se adaugă la cifra 3, care înseamnă vibrația anului, iar rezultatul va însemna calculul anului personal. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 23 august (8 + 2 + 3 = 13, 1 + 3 = 4) numărul tău de atitudine este 4. Apoi, adăugi numărul de atitudine la numărul anului curent. Deci, pentru 2019, adăugi 3, plus numărul de atitudine (3 + 4 = 7). Te vei afla un an personal 7 în 2019.


Anul personal 1: Timpul schimbărilor

Anul schimbărilor, în care toată munca va fi rasplătită în moduri deosebite și interesante. Vei fi mai concentrat și vei prelua controlul asupra lucrurilor importante care contează.Schimbări majore în carieră.

Anul personal 2: O nouă dragoste

Acesta este anul potrivit pentru iubire. Dacă ați fost singuri de mult timp, în acest an veți găsi persoană potrivită. Acesta este anul romantismului și al uniunilor fericite. Dacă sunteți într-o relație solidă, fie veți găsi o nouă dragoste cu altcineva, fie veți avea o intimitate reînnoită cu partenerul.

Anul personal 3: Strălucire și carismă

Proiecte creative. Vocea voastră artistică va fi ascultată și iubită. Visele au o șansă să devină realitate pentru voi.

Anul personal 4: Decizii serioase

Excelați la locul de muncă. Este un an prielnic vieții profesionale, deci este momentul să construieșți o fundație solidă pentru carieră. Alegeți cu înțelepciune.

Anul personal 5: Anumite probleme depășite

Probleme care trebuie depășite și dificultăți de înfruntat. Nu lua nicio decizie importantă de modificare a vieții în acest an, riști să dai greș. Acesta nu este anul potrivit pentru a va asuma angajamente pe termen lung.

Anul personal 6: Oportunități mari

Schimbări pozitive în viață. O schimbare se refera practic la orice: de la căsătorie, de a avea un copil, până la a începe o afacere sau a cumpăra o casă. Este un moment pentru a prinde rădăcini și a construi o viață solidă. Sunt mari schimbări aici, dar toate sunt bune.

Anul personal 7: Credința e pusă la încercare

Lucruri complicate, întrebări la care nu găsiți răspuns. ”De ce eu?” va fi un latimotiv al existenței voastre! Răspunsurile vor veni în stil mare!

Anul personal 8: Bune perspective financiare

Banii vor veni în abundență în acest an. Veți găși o slujbă bine plătită, o majorare de salariu, investiții și oportunități de afaceri! Succes total.

Anul personal 9: Succesul nu este departe

Anul succesului! Lucrurile bune sunt la orizont și totul va merge ca pe roate în calea ta! Va fi un an cum nu ai mai avut niciodată!


Sursa: cespunastrele.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "