Semnul astral îți spune ce produs cosmetic ți se potrivește 

Cât de uimitor ar fi dacă am putea lăsa stelele să decidă caracteristicile noastre cele mai bune, nu? La fel cum semnul de soare poate ajuta în reflectarea trăsăturile de personalitate ale unei persoane, poate decide, de asemenea, tipul de produs cosmetic pe care ar trebui să-l folosești.

Berbec

Femeile născute în acest semn de soare iubesc să fie în centrul atenției. Ele doresc să arate bine când ies din casă și nu numai. De aceea,femeia Berbecar trebui să opteze pentru rujuri lichide de culoare roșu sau roz și un parfum dulce,în scopul a-și îndeplini intenția.

Taur

Femeia Taur este persoana care are foarte mare grijă de modul în care arată,din geanta ei nelipsind produsele cosmetice cele mai scumpe. Machiajul acesteia ar trebui să fie format din pudră de față,ruj și fard de obraz.

Gemeni

Femeile care aparțin acestui semn zodiacal sunt cunoscute pentru calitatea lor multitasking și,prin urmare,acestea pot opta între o pudră,o cremă BB sau o cremă hidratantă colorată. Lor le place să fie mereu ocupate și,prin urmare,li se potrivește orice machiaj.

Rac

Femeile născute sub acest semn astral sunt cunoscute pentru comportamentul lor loial și emoțional. Le este recomandat un parfum dulce,împreună cu un strat subțire de blush și un ruj de culoare închisă pentru a completa machiajul. Asigură-te că porți întotdeauna la tine un spray facial calmant.

Citește și:Topul celor mai elegante zodii

Leu

Femeile Leu sunt super-creative și,prin urmare,cele mai potrivite pentru ele sunt fardurile de pleoape,care ajută la scoaterea în evidență a creativității. Alege un ruj de culoare îndrăzneață și fardul de pleoape de nuanțe închise. Machiajul îndrăzneț reflectă latura ta creativă.

Fecioară

Femeia Fecioarăeste foarte perfecționistă și acordă atenție manichiurii și,în ce privește machiajul,un creion de ochi și mascara sunt suficiente pe ea. Atrage privirile fără să exagereze cu aplicarea produselor cosmetice.

Balanță

Este zodia care iubește să stea fără să facă nimic. De aceea,cel mai potrivit este machiajul simplu însă atractiv,cum este fardul de obraz roz,în general,nuanțele pastelate. De asemenea,le place să se îmbrace și comporte simplu dar atractiv.

Scorpion

Energia vibrantă este cea mai bună caracteristică a femeii care aparține acestui semn zodiacal. Ar trebui să opteze pentru rujul roșu purpuriu,pentru a scoate în evidență energia vibrantă care se găsește în tine. Pentru a realiza acest machiaj impecabil,ar trebui să completezi machiajul buzelor cu un creion de ochi negru.

Vezi și:Cu ce zodie nu ești compatibilă pentru căsătorie!

Săgetător

Săgetătorii sunt oamenii care cred în lucrurile practice. Ar trebui să mergi pe crema de față hidratantă,care arată pielea proaspătă și naturală. Femeile săgetător ar trebui să evite rujurile de nuanțe deschise.

Capricorn

Capricoarnele sunt cunoscute pentru atenția pe care o acordă distracției și,prin urmare,sunt la fel de atente și cu produsele cosmetice pe care le folosesc. Ar trebui să meargă pe un ruj de nuanță coral sau un balsam de buze colorat.

  Vărsător    

Vărsătorii sunt destul de originali și pasionați de felul în care se comportă. Lor le place să-și arate partea obraznic dar și cuminte a personalității lor și,prin urmare,un ruj de culoare închisă,împreună cu un creion colorat pot merge foarte bine pentru femeile din acest semn astral.

Pești

Cunoscute pentru sentimentele emoționale,femeile Pești iubesc să fie simple și clasice. Un balsam de buze și o pudră sunt suficiente pentru acestea. De asemenea,crema BB este o opțiune pe care ar trebui s-o includă în rutina de frumusețe.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei