Semnul zodiacal îți dezvăluie personalitatea 

Astrologia îți influențează nu doar destinul, ci și temperamentul, așa că este de ajuns să spui care este semnul tău zodiacal pentru ca oamenii să știe ce fel de temperament ai. Iată ce spunezodia ta despre tine!

Berbec

Berbecul este genul care ar putea înfrunta lumea pe cont propriu. Dacă ești născută sub acest semn,ai o atitudine încăpățânată și tinzi să fii un pic arogantă și autoritară. Amintește-ți că este important să asculți și ceea ce au alții de spus.

Taur

Taurulpare încăpățânat la prima privire,dar îi place pur și simplu să facă lucrurile în felul lui. Loialitatea și încrederea sunt importante pentru el. Taurii sunt de neclintit. 

Gemeni

Gemenii nu au o personalitate bine definită,ceea ce face dificilă citirea gândurile lor. Ei tind să fie carismatici și totuși destul de distanți uneori. În cea mai mare parte a timpului nu își doresc decât să se bucure de o clipă de liniște.

Rac

Racii refuză munca ușoară,preferând tot ce este mai greu. De multe ori preferă să fie ursuzi,dar asta numai pentru a se feri de decepții. Dacă te afli sub acest semn zodiacal,trebuie să le permiți celor din jurul tău să te vadă așa cum ești:sensibilă și iubitoare de viață. Nu te ascunde prea mult.

Leu

Leii nu dau niciodată înapoi. Ei adoră să fie mereu în centrul atenției și li se pare că acesta este cel mai firesc lucru. Ei par un pic obraznici și îndrăzneți. Își cunosc bine valoarea și nu permit nimănui să îi dea la o parte sau să îi umilească.

Fecioară

Fecioarele sunt gânditoare. Oricine are o problemă știe că poate apela cu încredere la judecata lucidă a unei fecioare. Totuși,încearcă să nu mai gândești totul doar în termeni de logică,fiindcă tinzi să pierzi empatia față de ceilalți.

Balanță

Balanța este recunoscută pentru dragostea pentru echilibru. Nativii acestei zodii lucrează la clădirea propriei fericiri,nu așteaptă să primească nimic de-a gata.

Scorpion

Oamenii se simt adesea amenințați de comportamentul Scorpionului. El este un pic misterioși și,chiar și după o conversație profundă,nu se poate spune că îl cunoști pe deplin. El poate schimba personalități într-o secundă.

Săgetător

Săgetatorul este de multe ori incredibil de puternic. Iubește aventura și are nevoie de mișcare constantă și de noi stimuli. Nativii zodiei au nevoie de oameni în jurul lor care să împărtășească aceleași valori și care pot ține pasul cu gândurile lor.

Capricorn

Este muncitor sârguincios,fără a ține cont de multe ori de gândurile lui interioare. Totuși,nu uita să te mai pui și pe tine pe primul plan,dacă ești născută sub acest semn zodiacal.

Vărsător

Vărsătorul preferă logica în locul sentimentelor. Este genul distant și rece,care iubește luxul și călătoriile. Îi place să cunoască noi culturi și să experimenteze cât mai mult. 

Pești

Peștii sunt simpatici,dar sunt conștienți de propria lor valoare. Ei tind să fie cameleonici și își schimbă ideile în mod constant. Nativii acestei zodii sunt profunzi,sensibili și atenți.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei