Sexul la femei în funcție de zodie 

Știm cu toate că semnele zodiacale pot da perspective legate de trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi, dar ele îți pot spune și ce fel de femeie ești când întreții relații intime cu partenerul.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie- Berbec:Femeia fără prejudecăți

 

Acest semn de foc este cunoscut ca fiind unul care merge direct la țintă. Fără romantism și muzică în surdină,femeile născute în această zodie nu au nicio remușcare atunci când vor să-și pună în practică ideile când fac sex.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Taur:Femeia romantică

 

Dacă femeile din zodia Berbec au fel și fel de fantezii,cele din zodia Taur au nevoie de timp pentru a se pregăti de momentele speciale petrecute în doi. Le place să realizeze un moment romantic înainte de perioada intimă. Pentru a se „încălzi“,are nevoie de un preludiu lung.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Gemeni:Femeia vorbăreață

 

Femeile care s-au născut în zodia Gemeni sunt foarte inteligente și iubesc să vorbească,mai ales seducător. Le place să facă sex la telefon și să vorbească murdar atunci când fac sex.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Rac:Femeia care vrea să fie iubită

 

Femeile Rac sunt firi emoționale și pentru ele nu există cuvântul sex,ci vor ca momentul pe care-l petrec cu partenerul să fie un act romantic. Relațiile intime cu astfel de femei sunt intense și pasionale.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Leu:Femeia narsicistă

 

Natura pasională și aventuroasă a femeilor Leu nu poate fi depășită. Acestea se nasc cu dorința de a domina pe plan sexual.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Fecioară:Femeia nimfomană

 

Ai fi surprinsă să afli că timida și retrasa Fecioară este gata de o partidă de amor la orice oră,atâta vreme cât are la îndemână prezervativeși lenjerie de pat curată.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Balanță:Femeia cunoscătoare

 

Femeia Balanță este o artistă când vine vorba de sex. Pune accent pe fiecare detaliu atunci când se pregătește să petreacă o noapte minunată cu partenerul ei. Alege locuri romantic,își pune o lenjerie intimă sexy,folosește ulei de masaj și muzică în surdină.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Scorpion:Femeia fatală

 

Priceperea sexuală și magnetismul femeilor Scorpion cu greu pot fi ignorate. Sunt persoane care dau o importanță majoră sexului și își aleg ca parteneri doar bărbații care ajung să le fie la înălțime.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Săgetător:Femeia seducătoare

 

Femeile născute în zodia Săgetător sunt maestre în arta seducției și nu se lasă până nu găsesc partenerul ideal la pat.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Capricorn:Femeia răbdătoare

 

Femeile Capricorn sunt foarte calme și răbdătoare. Nu se grăbesc niciodată să facă primul pas și așteaptă ca momentul intim petrecut cu iubitul să se desfășoare liniștit,pentru a se bucura de orice minut petrecut în brațele sale. Bărbații care vor fi răbători cu femeile Capricorn vor fi răsplătiți pe deplin.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Vărsător:Femeia dornică să experimenteze

 

Femeile Vărsător vor mereu să încerce lucruri noi,cu oameni noi. Fie că este la o petrecere,în club sau la o cafenea,este mereu în căutarea bărbatului care să o ducă pe culmile plăcerii.

 

Sexul la femei înfuncție de zodie-Pești:Femeia credincioasă

 

Femeile Pești caută bărbați cu care să fie compatibile din punct de vedere sexual,dar și atrase de aspectul fizic. Sunt femei pasionale,atente,răbdătoare și se dăruiesc bărbatului ales din iubire și nu din dorința de a experimenta.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "