Top 5 zodii care slăbesc cel mai ușor 

La început de an e momentul potrivit să începi o cură de slăbire. Sărbătorile cu mese festive s-au dus și au lăsat în urmă kilograme în plus. Fă-ți un program de slăbit, dietă și mișcare, și citește și topul de mai jos. Vei afla dacă astrele te sprijină în timpul curei și vei slăbi mai ușor.

Dintre toate semnele astrale,cinci sunt mai privilegiate din acest punct de vedere. Metabolismul nativelor născute în zodiile berbec,leu,săgetător,rac și fecioară au un avantaj în fața celorlalate când vine vorba de slăbit.

Nu sunt foarte active,le place să guste din orice mâncare bună,dar atunci când se îngrașă e de ajuns să țină cură și să facă puțină mișcare pentru a slăbi.

Berbec

Nativele născute sub protecția acestui semn astral sunt active și,de obicei,nu au probleme mari cu greutatea.

Femeile în zodia berbec pot slăbi după doar câteva zile de dietă combinată cu programe de exerciții fizice.

E bine să-și facă abonament la sală sau plimbări mai lungi în parc și vor slăbi rapid și ușor.

Leu

Metabolismul reprezentantelor sexului feminin în zodia leu arde de dimineața până seara fără pauze. Adică cele născute sub protecția acestei zodii nu au nevoie de pastile-minune și nici nu trebuie să țină de cure drastice ca să slăbească.

Și dacă se duc la sala de fitness,„leoaicele“ pot slăbi în scurt timp,fără să execute mișcări complicate și intense.

În aceea ce privește dieta,ele trebuie să aibă grijă la numărul de calorii ingerate.

Săgetător

Despre femeile în zodia săgetor nu se poate spune că sunt persoane active,dar nici sedentare. Le place să alerge sau să se plimbe în ritm alert.

Așa îți pot menține greutatea corporală în standarde. Ca să scape de „colăcei“,acestea  pot merge pe bicicletă,vara,sau la patinaj,iarna.

Se recomandă și un program de câteva abdomene zilnic,iar rezultatele vor fi încurajatoare după doar o săptămână,dacă au grijă și la ce mănâncă.

Rac

Își doresc să facă mișcare,dar nu au timp. Dacă încetează să mai caute scuze,femeile în rac pot ajunge la silueta mult-visată cu doar puțin efort.

O dietă echilibrată și ceva mișcare,nu să se spetească,le pot ajuta să mute acul cântarului în favoarea lor. Li se potrivesc exercițiile tip cardio și cele pilates.

Plăcerile lor vinovate sunt produsele de tip fast-food. Dacă renunță la ele,lupta cu kilogramele e ca și câștigată.

Fecioară

Pentru fecioare,soluția este să taie porțiile de mâncare,mai precis să reducă numărul de calorii consumate. O dietă bogată în legume și fructe și fibre alimentare este ideală pentru ele.

În timpul dietei e bine să se apuce și de puțin sport,de exemplu,pot lua niște cursuri de dans.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "