Topul celor mai periculoase zodii, potrivit unui raport FBI 

S-au scris multe despre caracteristicile tipice ale semnelor zodiacale. De exemplu, Berbecii sunt posesivi și Fecioarele nu iartă niciodată. Pentru a demonstra tendințele psihopatice penale, FBI-ul a analizat datele de naștere ale criminalilor în serie. Și crezi sau nu, concluziile lor arată ce zodii sunt mai înclinate să comită unele infracțiuni.

12. Gemeni

În timp ce majoritatea oamenilor îi vorbesc de rău pe cei care s-au născut sub semnul Gemeni,se pare că aceștia nu sunt periculoși. Ei pot vorbi multe și nevrute când sunt nervoși,dar nu acționează.

11. Vărsător

Aceștia sunt foarte grijulii și au ego-uri puternice pe care le poți distruge cu greu. Nu e clar de ce ei sunt printre cele mai nevinovate zodii,potrivit raportului întocmit de FBI. Poate pentru că sunt suficient de inteligenți să nu fie arestați.

10. Leu

Nativii Leu fac tot posibilul să evite orice problemă. Statisticile indică faptul că,atunci când un Leu comite o crimă,de exemplu,reușește să atragă atenția.

9. Balanță

Balanțele sunt considerate a fi drăguțe și răbdătoare. Cu toate acestea,au existat multe cazuri de omor în care autori au fost Balanțele. Nativii Balanță devin de obicei violenți dacă se încearcă să se profite de intențiile lor generoase.

8. Fecioară

Potrivit raportului întocmit de FBI,nativii Fecioară sunt criminali psihopati și foarte inteligenți. Cu toate acestea,Fecioarele preferă să fure sau să fraudeze,mai mult decât să ucidă.

7. Pești

Dacă ai crezut că nativii Pești sunt drăguți,în urma raportului făcut de cei de la FBI se pare că lucrurile nu stau așa. Unii dintre cei mai cunoscuți ucigași în serie,care s-au născut în zodia Pești,sunt Richard Ramirez,John Wayne Gacy (Killer Clown) și Aileen Wuornos.

6. Capricorn

Dintre toate semnele zodiacale,Capricornii sunt ucigași în serie. Cu toate acestea,ei respectă regulile și legile. Se întâmplă să le încalce când sunt foarte supărați.

5. Berbec

Se știe că cei născuți în zodiac Berbec sunt temperamentali. Se înfurie brusc,chiar dacă supărarea lor este de scurtă durată. De aceea,Berbecul se află în primele locuri ale clasamentului.

Citește și:Zodiacul chinezesc al dragostei 2017

4. Taur

Atunci când se enervează,persoanele Taur își exprimă intens mânia. La fel ca și alte zodii,Taurii preferă să comită fraude mai mult decât să ucidă.

3. Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion nu încearcă să comită crime individuale,ci asasinate în masă. Apoi ele se autodeclară „liderii“.

Citește și:Cele mai inspirate nume de copii,în funcție de semnul zodiacal

2. Săgetător

Aceștia sunt psihopați,arată datele raportului întocmit de FBI. Cei mai mulți criminali în serie s-au născut în noiembrie. Ei ucid într-o manieră sadică.

1. Rac

În fruntea topului realizat de FBI,racii ocupă locul fruntaș. Se pare că ei comit crime odioase din cauza frecventelor modificări ale dispoziției.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei