Unde să te căsătorești, în funcție de zodie 

Cu toate visăm la ziua cea mare, în care vom îmbrăca rochia albă de mireasă și vom păși spre altar unde ne așteaptă alesul inimi noastre. Pentru ca acest eveniment să fie cu adevărat deosebit, iată unde ar trebui să ții petrecerea de nuntă!

 Berbec 

Ești o fire reomantică care și-a planificat până la cel mai mic detaiu nunta. Dacă vrei ca ziua să se ridice la înălțimea așteptărilor tale atunci locația trebuie să fie una deosebită,iar un conac vechi sau chiar un castel este cea mai bună alegere. Te vei simți pentru o zi ca o prințesă,iar ziua va fi mai mult decât perfectă.

 Taur 

Întotdeauna ți-a plăcut muntele și nu ai ratat nicio escapadă montană alături de prieteni. Pe schiuri te simți în largul tău și adori să auzi păsărelele ciripind prin poienițe. Așadar,acesta este cel mai bun loc pentru o petrecere ca la carte. În plus,peisajul divers al muntelui îți va oferi fotografii de nuntă uluitoare.

 Gemeni 

 Deși mai greu de realizat,nunta ta ar trebui să aibă loc într-un spațiu deschis cum este un parc. Vei fi înconjurată de flori,iar invitații se vor simți în largul lor,fără să fie constrânși să vină la petrecere în rochii extrem de elegante sau pantofi cu toc.

Rac

Întrucât vara este anotimpul tău preferat,de ce să nu-ți organizezi petrecerea de nuntă chiar pe malul mării. Alege o plajă mai izolată și decoreaz-o după pofta inimii. Gândește-te doar ce încântați vor fi invitații tăi să danseze pe nisipul răcoros și să asculte valurile mării.

Leu

Îți plac provocările și nu te dai în loc de la nimic nou,motiv numai bun să-ți organizezi cel mai  așteptat eveniment al vieții într-o locație cu totul specială,cum ar fi restaurantul unui zgărie-nori. Vei avea parte de o priveliște deosebită,iar tu te vei simți în al 9-lea cer de fericire.


Citește și:

Mărturii dulci de nuntă

Ce nuntă ți se potrivește în funcție de zodie


Fecioară

Deși puțină lume se încumetă să facă nunta iarna,tu nu ai nicio reținere. Ai visat mereu ca locația ta de nuntă să fi într-un restaurant cu șemineu,în timp ce afară ningea liniștit cu fulgi mari și pufoși,care să se asorteze cu rochia ta imaculată.

Balanță

Nu-ți plac evenimentele simandicoase,și preferi ca invitații să se simtă bine,ca la o petrecere între buni prieteni. Ți se potrivește o nuntă de zi,în care oaspeții să vină în rochii și costume lejere și să se distreze,iar marginea unei piscine este locul cel mai indicat.

Scorpion

Ai visat mereu ca în ziua nunții să fii răsfățată ca o prințesă. Pe lângă o rochie vaporoasă mai ai nevoie și de o sală de bal pentru ca locația să fie cea dorită de tine. Candelabrele sclipitoare,pereții îmbodobiți cu decorațiuni sofisticate,tavanul înalt precum și mesele rotunde încărcate de cristaluri de mare preț,vor completa tabloul unei seri de neuitat

Săgetător

Vrei ca invitații tăi să-și aducă aminte întreaga viață de nunta ta? Atunci invită-i la o nuntă rustică. Renunță la rochia de mireasă pentru un costum popular și alege drept locație de nuntă un han sau un restaurant rustic. Nimeni nu va sta pe scaun când vor răsuna acordurile ritmate ale horelor sau ale sârbelor.

Capricorn

Ai vrea o nuntă atât în aer liber cât și într-o locație specială? Atunci alege o cramă de la o podgorie. Vara și toamna sunt cele mai potrivite anotimpuri pentru o astfel de nuntă,în care oaspeții se vor putea răsfăța cu vinuri de soi.

Vărsător

Firea ta sensibilă are nevoie de o locație magică pentru această zi specială. Alege un restaurant pe malul unui lac și vei avea parte de un perisaj superb din care să nu lipsească pajiștile înverzite și păsările sălbatice.

Pești

Întotdeauna ți-ai dorit ca nunta să fie mai degrabă un eveniment spontan decât unul planificat. Așadar de ce să nu-ți inviți prietenii apropiați și părinții într-o escapadă pe meleagurile unei alte țări. Cu siguranță vei găsi un restaurant pentru o mică petrecere,în timp ce amintirile vor fi de neprețuit.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "