Vezi ce semn reprezinți în zodiacul american 

Americanii se gândesc mult la numele copilului. Acestea trebuie să ai niște rădăcini în forțele naturii, a religiei, dar și caracteristici ale marilor personalități. Aceștia au un fel de înțelepciune și conexiune cu natura, iar amerindienii au propriile lor semne zodiacale care reprezintă un animal.

Data nașterii arată ce animal reprezinți. Iată datele și ce reprezintă ele:

Vidră 20 Ianuarie – 18 Februarie

Aceasta este de multe ori ciudată și imprevizibilă. Ele știu singure cum să obțină ceea ce le trebuie,iar această abordare netradițională îi pune de multe ori în dificulatate. Vidara este foarte eficientă,are un mod unic de gândire și de creativitate. Știe cum să privească lucrurile,are o imaginație peste măsură și este foarte inteligentă. Este intuitivă și perspicace,lucru care le permite ușor să-și facă prieteni. Este simpatică,curajoasă,cinstită,dar în același timp și puțin emotivă. Dar poate deveni rebelă și retrasă.

Lup 19 Februarie – 20 Martie

Sensibil,emotiv și compătimitor,lupul este adevăratul iubitor al zodiacului în toate sensurile. Lupul crede că ceea ce nevoie este iubirea,și mereu este în căutarea ei. Cu toate acestea,acest simbol nativ american poate fi un pic în contradictoriu,deoarece lupul are niște standarde acerbe pentru independență. Imaginea acestuia este ”lupul singuratic”. Acestuia îi place ca partenerul să fie romantic,deoarece acest lucru îl face să fie mai blând și grijuliu,dar nu uită să mențină un aspect al independenței în personalitatea lor. Lupul este pasional,generos,blând,afectuos,dar uneori poate fi imposibil sau obsesiv.

Șoim 21 Mai-  19 Aprilie

Această pasăre este un liber natural născut și poate fi întotdeauna privit pentru corecta judecată pe care o face,și pentru mintea limpede. De asemenea,nu pierde timpul niciodată. Ia măsuri atunci când este necesar și mereu fac ceea ce își propun. Sunt persistenți și ambițioși,având întotdeauna inițiativa. Are personalitatea perfectă pentru sport și proiectele care se fac în echipă,deoarece lucrează extrem de bine cu alte persoane. Un dezavantaj poate fi că,uneori devine arogant,asta de obicei când îți exprimă opiniile. Șoimul,literalmente plutește în capacitatea sa de a menține pasiunea de foc în relațiile romantice,dar uneori pot fi nepoliticoși,întoleranți sau nerăbdători.  

Castor 20 Aprilie – 20 Mai

Castorul pune unn mare accent pe depășirea și adaptarea la situații dificile. Extrem de eficient,punctual și strategic,este cel mai bun la afaceri. Viclenia lor este o forță care poate fi socotită ca o luptă,iar capacitatea lor mentală este deosebit de clară. Cu toate acestea,prevede atunci când se apropie un pericol. Acest simbol nativ american este genial și lucrează cu mult tact. Castorul poate fi grijuliu,de ajutor,loial,dar poate fi și laș,trece prin momente de anxietate sau să fie posesiv.

Căprioară 21 Mai – 20 Iunie

Plină de viață și ageră la minte,căprioara este cu adevărat muza zodiacului. Cu inspirație și umor,ele pot atrage cu ușurință atenția și să ajungă în central atenției,iar altele sunt captivate de personalitate. În schimb,este o bună comunicatoare și este mereu atentă la ceea ce se întâmplă în jur. Acest semn folosește de multe ori acest lucru în avantajul ei și poate deveni profund obsedată de imaginea personală. Radiază energie bună,cu toate acestea uneori poate fi capricioasă,leneșă sau amândouă în același timp.

Ciocănitoare 21 Iunie – 21 Iulie

Ciocănitoarea este de departe cel mai cult semn nativ american. Acestea sunt bune ascultătoare,sunt empatice și înțelegătoare,ceea ce le face să fie bune comunicatoare. Sunt bune partenere,sunt loiale și mereu gata să ofere ajutor,și în plus,sunt foarte,dar foarte romantice. Își fac prieteni adevărați,iar alte calități bune ale acestora includ capacitatea naturală de a fi modești,sunt organizate și econome. Cu toate acestea,ele pot fi,uneori,geloase,furioase sau dușmănoase.

Somon 22 Iulie – 21 August

Acest semn emană o energie pe care toată lumea ar vrea s-o aibă. Sunt mereu concentrați,creativi și este un motivator natural. Încrederea somonului este ireală,iar entuziasmul lor este molipsitor. Oamenii născuți sub acest zodiac atârnă și analizează fiecare cuvânt,deoarece este abilitatea lor naturală de a atrage admiratori și sunt foarte fideli. Somonul este generos și inteligent,așa că nu e de mirare de ce își fac prieteni așa de repede,oriunde ar merge. Acest simbol american îți exprimă nevoia de ambiție,golurile și scopul. Acesta este desigur calm,stabil și căruia îi place să dăruiască,dar uneori,poate fi egoist sau intolerant.

Urs 22 August – 21 Septembrie

Echilibrat,pragmatic și metodic,oamenii care sunt născuți în această perioadă,sunt cei de care ai nevoie ca să-i ai alături. Nivelul lor de confuzie îi face să fie foarte buni în problemele financiare,precum și un bun partener de afaceri. Ursul întruchipează cu adevărat vocea rațiunii,este înzestrat cu generozitate,cu o inimă mare,ceea ce îi face buni familiști. Are tendința de a fi timid și modest,dar în plus,are o capacitate mare de răbdare și toleranță,care îl face să fie un bun profesor,antrenori și mentor. Uneori,ursul poate fi sceptic sau retras,dar personalitatea lor generală este bunătatea.

Corb 22 Septembrie – 22 Octombrie

Corbul este entuziast și un bun antreprenor,și poate fi destul de fermecător. Își face prieteni cu ușurință,deoarece celor din jur le place energia lor dinamică și farmecul pe care îl au. Din acest motiv,oamenii caută opiniile și ideile celor care sunt născuți în această perioadă,într-un mod constant. Acesta este atât de comod și diplomatic,precum și la fel de romantic și un bun vorbitor. Într-o relație este răbdător și intuitiv,ceea ce reprezintă un avantaj,dar cu toate acestea,corbul poate fi inconsistent,exigent sau dur.

 Șarpe 23 Octombrie – 22 Noiembrie  

Un nativ simbol american extrem de spiritual,Șerpii sunt în ton cu probleme de inimă și iluminați interior,făcându-i buni lideri spirituali naturali. Aceștia sunt cunoscuți pentru capacitatea lor uimitoare de vindecare,care le permite să exceleze în orice profesie medicală. Perspectiva filozofică a șarpelui poate fi oarecum intimidantă pentru alții,și acest semn poate fi privit cu oarecare reținere. Nu lăsa ca acest lucru să te facă să renunți.  Șarpele este unic,perspicace și profund secretos,dar și plin de compasiune și sensibil. În schimb,poate deveni violent la dispoziții anormale.

Bufnița 23 Noiembrie – 21 Decembrie

Bufnița zboară la înălțimi mari,ceea ce-l face un semn dificil. Este schimbătoare și flexibilă ca vântul. Cu căldura ei naturală,bufnița își face repede prieteni. Iubește să trăiască într-un mod alert,rapid și le place să aventureze. Acest lucru poate duce la nepăsare și neglijență,cu toate acestea nu este un semnul distractiv,iubitor și lipsit de giji din zodiac. Ele fac viața mai interesantă,lucru care îi face mari artiști și profesori. Sunt sensibile,energice și atente,dar pot fi și excesive și indulgente.

  Gâscă 22 Decembrie – 19 Ianuarie    

Complet ambițios și căruia îi place să ordone,cei care se regăsesc în această zodie a animalelor,urmăresc orice activitate care este pusă în fața faptului împlinit cu o tenaciate incredibilă. Acest semn stabilește standarde și obiective înalte pentru sine,dar niciodată nu reușește să le îndeplinească,chiar dacă sunt hotărâte să reușească cu orice preț. Aceștia nu au dușmani pe alții,ci se dușmănesc cu interiorul lor. Personalitatea utilă le face să fie perfecte pentru afaceri și competiții sportive. Gâsca este pasionată,socială și plină de umor,dar dacă nu este atentă,poate cădea în comportamentul obsesiv sau dependenței.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei