Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie 

Pentru unii nativi începutul lui martie se anunță productiv, de bun augur, în timp ce alții trebuie să aștepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ți-au pregătit astrele în luna lui Mărțișor, luna în care natura revine la viață.

Zile norocoase în luna martie. Berbec

Din punct de vedere profesional,ai mari șanse să primești o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie,în schimb,lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

Zile norocoase în luna martie. Taur

5 martie este ziua ta norocoasă,așa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obține maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

Zile norocoase în luna martie. Gemeni

Profesional,sentimental și economic,luna martie se anunță a fi productivă,atâta timp cât acorzi atenție maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îți neglija iubitul și fii pregătită să semnezi niște hârtii importante pe 8 și pe 27 martie.

Zile norocoase în luna martie. Rac

Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ție,astrele se aliniază pentru a-ți purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută,dar neașteptat de plăcută,pe 21 sau 22 martie.

Citește și:Zodii care fac sex la prima întâlnire

Zile norocoase în luna martie. Leu

Norocul îți surâde pe data de 9 martie,când fie primești o veste pe care o așteptai de ceva timp,fie semnezi un contract care îți va mări veniturile pentru lunile următoare.

Zile norocoase în luna martie. Fecioară

Deși nu ți-ai propus să faci nimic special luna aceasta,astrele au alte planuri pentru tine. În zilele cu noroc,pe 23 și 24 martie,vei primi vizita cuiva care își va schimba viziunea,prin ceea ce îți va spune.

Zile norocoase în luna martie. Balanţă

Nu ai parte de zile prea plăcute luna aceasta,însă dacă vrei să joci la loto sau doar să cumperi un loz,este posibil ca norocul să fie de partea ta pe 4 martie.

Zile norocoase în luna martie. Scorpion

Efoturile tale vor fi răsplătite pe data de 11 martie,când vei obține o promovare sau o recunoaștere oficială a meritelor tale.

Citește și:Cele mai inspirate nume de copii,în funcție de semnul zodiacal

Zile norocoase în luna martie. Săgetător

Ți-ai cam neglijat familia,așa cum faci de ceva timp,însă data de 14 este ziua în care vei redescoperi persoanele de lângă tine. Este aceasta ziua ta norocoasă? Da. Vei afla singură de ce.

Zile norocoase în luna martie. Capricorn

Pe 6 martiepoți fi sigură că orice decizie vei lua,va fi bună (bine,există mici riscuri ca tu să fii excepția,deci nu face nimic înainte de a analiza lucrurile în cele mai mici detalii).

Zile norocoase în luna martie. Vărsător

Îți place să riști,iar asta nu este cea mai bună atitudine atunci când vine vorba de finanțe. Totuși,data de 22 este ziua ta norocoasă… decide singur ce vei face cu norocul tău.

Zile norocoase în luna martie. Peşti

Fii deschis provocării,fie că este vorba de iubire sau de un job nou.  Ziua de 17 este zi norocoasă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei