Zilele norocoase ale lunii mai pentru fiecare zodie 

Luna mai este o lună mixtă, în care experiențele benefice se împletesc cu cele nocive. Apar noi provocări, noi tentații și depinde de fiecare în parte în ce măsură poate să fructifice partea bună și să o ocolească sau să treacă peste cea neplăcută. 

Berbec

Vei avea noroc cu carul în zilele de 3,8,20 și 22 mai,zile în care îți vei putea deschide o afacere,vei putea începe un nou proiect sau pur și simplu vei porni mai încrezător în tot ceea ce vrei să întreprinzi. Energia pozitivă e de partea ta luna aceasta.

Taur

Norocul îți surâde pe 21,23 și 25 mai,atunci când ai putea să te întorci dintr-o călătorie lungă sau când vei revedea o persoană foarte dragă. Muncești mult,însă faci totul ca tu și familia ta să fiți cu adevărat fericiți. Pentru prietenii tai ești un exemplu de urmat.

Gemeni

1,4,5 și 24 mai vor fi zile în care fericirea îți va bate la ușă,în sfârșit! Indiferent de forma ei,trebuie să răspunzi cu căldură și cu blândețe,căci doar așa îți vei putea găsi liniștea. Poate un nou partenerîn viața ta te va face să ieși din rutină,poate cel mai bun prieten sau chiar o rudă foarte apropiată.

Rac

Dacă ai de gând să faci o schimbare în viața ta,începe în zilele 7,10 și 14 mai,zile în care vei fi o persoană plină de energie și cu zâmbetul pe buze. Aura ta va străluci în fața tuturor și te va proteja de toate necazurile. Ferește-te cu atenție de oamenii rău intenționați,căci abia așteaptă să clachezi și să te vadă la pământ cu moralul.

Leu

În luna mai,banii vor fi pentru tine colacul tău de salvare. În zilele de 6,12,18 și 31 mai,tranzacțiile sunt favorizate. Vei atrage banii mai ceva ca un magnet,însă fii foarte atentă pe ce îi vei cheltui. Nu risca investiții mari și nesigure,deoarece e posibil să pierzi totul și nu din vina ta.

Citește și Horoscopul lunii mai 2017

Fecioară

Se apropie un eveniment important în viața ta și faci toate demersurile pentru ca să iasă perfect. În zilele de 11,16,17 și 30 mai vei avea mult spor și o energie pozitivă molipsitoare. Buna ta organizare,aproape perfectă te determină să iei asupra ta foarte multe sarcini care se îndeplinesc ușor,însă într-un timp mai îndelungat. Stai liniștită,totul va ieși așa cum îți dorești.

Balanță

Vrei să pleci într-o călătorie,să vizitezi oameni noi și locuri noi,ceea ce e mai mult decât minunat. În luna mai,ai putea să faci asta pe 2,21,28 și 29,zile favorabile din punct de vedere zodiacal pentru excursii,drumuri noi și relații interumane. Nu te neglija atunci când vine vorba de nevoile spirituale. Ți-ar prinde bine o drumeție de unul singur.

Scorpion

Îți place să meditezi asupra condiției umane,să filosofezi mai mult și să îți pui o mulțime de întrebări despre viață. Ia-ți câteva zile libere și mergi alături de familie sau prieteni într-o expediție,în care să descoperi ceva nou. Poți încerca asta în zilele de 9,13 și 20 mai,zile favorabile pentru semnul tău zodiacal.

Săgetător

Zilele de 21,26 și 28 sunt momente prielnice să întâlnești pe cineva nou în viața ta,să ieșiți împreună,să vă relaxați. În cazul în care ai deja un partener stabil,petreceți mai mult timp împreună,căci tu ai tendința să îl neglijezi,să uiți de el și să pui pe primul loc alte aspecte precum cariera sau banii.

Capricorn

Ești o fire foarte cumpătată și economă și vrei să strângi toate căștigurile pentru a-ți vedea visul cu ochii. Poate intenționezi să îți cumperi o casă,o mașină sau să investești în ceva de durată așa că tu nu te gândești la vacanțe sau alte plăceri lumești. Vei putea strânge și mai mult în pușculiță în zilele de 10,18 și 22 mai.

Vărsător

În cazul tău nu e vorba de o zi norocoasă sau de mai multe,ci de o lună întreagă. Cu toate că vei fi extrem de aglomerat cu școala,cu serviciul sau afacerile,în mai vei regăsi bucuria de altădată și exact așa cum  îți place ție,în lucrurile mărunte. Dispoziția ta se va îmbunătăți considerabil în zilele de 15,17,27 și 31 mai.

Pești

Te-ai confruntat cu probleme de sănătate până acum,care nu ți-au dat pace și te-ai cam săturat să te plângi. Se spune că în luna mai înflorește și sufletul așa cum înfloresc copacii așa că e un moment foarte bun să ai grijă de sufletul tău. Dacă ești o persoană credincioasă,roagă-te mai mult și acordă-ți mai mult timp pentru tine. Lasă tristețea să treacă pe lângă tine și uită momentele neplăcute. Îți va fi mai ușor să faci asta în zilele de 7 și 13  mai.

Sursa foto holidayhypermarket.co.uk

Citește și Cele mai norocoase zodii în luna mai

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei