Cea mai pasională zodie 

Semnul zodiacal Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie) este cunoscut pentru trăsăturile de personalitate puternice, însă nu trebuie să uităm că fiecare zodie are părți bune și părți rele. Astăzi vom vorbi despre calitățile nativilor Scorpion (pozitive și negative) în dragoste.


Iată ce este important de știut înainte de a te îndrăgosti de un Scorpion:

1. Scorpionii reprezintă zodia cea mai pasionantă și sentimentală.

2. Scorpionii nu sunt genul de oameni care să ofere foarte mult la început într-o relație, dar ei își doresc să aibă pe cineva alături. Odată ce se îndrăgostesc, vorbesc deschis cu partenerul, așa cum nu au mai făcut-o niciodată înainte.

3. Pasiunea puternică și emoțiile intense îi pot determina pe Scorpioni să-și rănească partenerul în cel mai neplăcut mod.

4. Se așteaptă ca partenerul să fie la fel de cinstit și deschis cu ei, așa cum și ei sunt. Este foarte important de știut că nativii Scorpioni urăsc mincinoșii.

5. Când sunt fericiți într-o relație, ei îi vor face partenerei viața minunată și plină de surprize. Personajul feminin devine o rază de soare pentru acești nativi.

6. Dacă te vei căsători cu un Scorpion, probabil că știi deja acest lucru, vei fi satisfăcută din punct de vedere sexual.

Dar trebuie să fii atentă și la trăsăturile lor negative:

1. Un nativ Scorpion este foarte gelos și posesiv, iar dacă declanșezi aceste emoții într-o singură zi, poţi considera că este ziua judecății!

2. Ei nu iartă și nu uită! Da, și încă un lucru. Scorpionul este semnul zodical care crede în răzbunare.

3. Scorpionilor le place să se distreze, iubesc de asemenea oamenii optimişti, așa că dacă devii plictisitoare, ei și-ar putea pierde interesul față de tine.

4. Sunt foarte sensibili și este foarte greu să le câștigi încrederea. Așadar, trebuie să muncești mult până reușești să intri pe terenul lor.

Scorpionii sunt compatibile cu Rac, Capricorn și Pești.

Semnele cele mai puțin compatibile cu Scorpionul sunt: Balanță, Leu și Gemeni.

Compatibilitatea făcută în cer este între Scorpion și Taur.

Credit foto: www.scorpiomansecrets.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "