Zodiac: Ce greșeli faci în pat 

Oricât de mult te-ai strădui să fii „amanta” perfectă pentru partenerul tău, se pare că anumite greșeli sau stângăcii în pat sunt, de fapt, dictate de astre. Descoperă cum te influențează semnul zodiacal în dormitor.

Berbec

Ai tendința de a grăbi lucrurile. Încearcă să te focusezi doar asupra momentului și să îți muți gândul de la orice altceva ți-ar putea solicita atenție în acele clipe.

Taur

Nu e întotdeauna vorba despre ce îți dorești tu în pat. Trebuie să ții cont de faptul că și partenerul tău poate avea anumite fantezii sau dorințe și că patul nu este un câmp de luptă unde câștigă cine este mai insistent. Chiar dacă nu vrei să faci asta,trebuie să fii mai deschisă la un compromis.

Gemeni

Nu e nimic mai rău decât un amant nehotărât. Concentrează-te pe ceea ce vă face pe tine și pe partenerul tău fericiți. Încearcă să fii mereu la fel de afectuoasă și manifestă-te la fel de energic de fiecare dată. Eforturile tale nu vor trece neobservate.

Rac

Este timpul să fii mai încrezătoare în forțele proprii. Nesiguranța ta în dormitor vă trage pe amândoi în jos. Te temi să nu greșești? Nu ai de ce. Toată lumea mai gafează,chiar și în dormitor.

Leu

Spre deosebire de Rac,ai tendința de a fi un pic prea încrezătoare. Aroganța însă este extrem de neatrăgătoare. Nu mai spune „vei vedea că sunt cea mai bună femeie cu care te-ai culcat vreodată”. Este capabil să observe și singur asta… dacă e adevărat.

Fecioară

Da,există întotdeauna loc pentru mai bine... chiar și în pat. Dar,asta nu înseamnă că trebuie mereu să îi dai sfaturi iubitului tău. Critica excesivă este moartea pasiunii. Fii mai relaxată și lasă lucrurile să meargă de la sine.

Balanță

Un partener care nu știe ce își dorește este un amant îngrozitor. Fă-ți o favoare și analizează bine și în liniște ce îți place și ce nu și,apoi,cu multă diplomație și delicatețe,împărtășește-i iubitului cerințele tale. Și,dacă nu știi ... spune-i asta. Onestitatea este cheia succesului.

Scorpion

Sexul este una dintre experiențele cele mai intime în viață și trebuie să ai încredere deplină în partenerul tău,pentru a te simți în largul tău. Bucură-te de sex,dacă vrei să treci la nivelul următor.

Săgetător

Orice ai face,nu mai promite nimic în pat. Nimeni nu vrea un partener care promite mai mult decât poate oferi. Dacă ai ceva de dat,fă-i o surpriză. Așteptările peste măsură nu pot duce decât la eșec.

Capricorn

Nu este niciun secret faptul că sexul nu merge neapărat întotdeauna conform planului. Anumite experiențe sunt mai bune decât altele,dar atitudinea ta cu siguranta are un impact important. Realaxează-te și dedică-te trup și suflet momentului,fără a face din orice greșeală un motiv de analiză.

Vărsător

Nu ești expert la manifestarea emoțiilor,însă o relație intimă are nevoie de trăiri intense și de confirmare,pentru ca partenerul să vadă cum te simți și să meargă înainte sau să schimbe tactica. Asta va face legătura mai puternică și experiențamult mai plăcută.

Pești

Nu este întotdeauna ușor pentru tine să vezi partea plină a paharului.  Nu prea reușești în dormitor să uiți de grijile zilnice. Trebuie totuși să te concentrezi asupra a ceea ce vă face fericiți,înainte de orice.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei