Zodii afectate de Luna Nouă din 13 iunie 

Luna Nouă în Gemeni vine cu o energie puternică și cu o vibrație care își va pune amprenta pe anumite semne zodiacale. Află care dintre cele 12 vor fi cele mai afectate și ce se va schimba în viața lor!

Gemeni

Luna Nouă va fi chiar în semnul Gemenilor, ceea ce înseamnă că acești nativi vor fi cei mai afectați din punct de vedere spiritual. În următoarele zile, s-ar putea să treacă prin câteva situații dificile la locul de muncă, aspect destul de neplăcut deoarece le va fi pusă în pericol slujba. Nici pe plan personal lucrurile nu stau mai bine, căci vor căuta să se certe din nimic cu partenerul.

Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să se aștepte la unele schimbări în viața lor, însă nu toate dintre ele vor avea aspect negativ. Cele mai bune vești se aud dinspre domeniul profesional, acolo unde fie au ocazia să își schimbe cariera, fie vor fi avansați. Această perioadă de tranziție îi va ajuta să își pună ordine în idei și să se focuseze pe evoluția lor individuală. În relație, lucrurile rămân tensionate.

Săgetător

În perioada de Lună Nouă, nativii Săgetător vor sta ca pe ace, deoarece au pus la cale o mulțime de planuri de care nu sunt siguri. Pe plan profesional, mizează pe teorii pe care nu le cunosc nici măcar ei foarte bine, însă vor să-și impresioneze superiorii. Personal, au tendința să ceară prea mult ajutor de la cei din jur, fără a avea norocul să îl și primească.

Pești

A venit momentul ca nativii Pești să renunțe la temerile lor legate de bani sau de familie și să înceapă noi planuri, pe cont propriu. Oricât le-ar fi de greu, trebuie să se obișnuiască cu ideea că nu vor reuși sub nicio formă dacă mai amână această schimbare radicală în viața lor. Este important să își păstreze calmul și entuziasmul și să treacă peste orice tentație.

Sursă foto: www.consciouslifenews.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "