Zodii care nu știu să piardă 

Sunt oameni care, atunci când planurile nu le ies așa cum și-ar dori, nu reușesc să treacă peste aceste mici eșecuri. Astrologii spun că această încăpățânare a oamenilor stă scrisă în stele. Iată care sunt zodiile care nu știu să piardă!

Ne facem planuri,speranțe,dar uneori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Pentru unele zodii,această înfrângere este foarte greu de suportat.

 

Zodii care nu știu să piardă. Taur

 

Încăpățânați din fire,nativii născuți sub această pecete astrologică sunt semne de pământ și preferă lucrurile confortabile și simple. Deciziile riscante și schimbările care pot surveni în viața lor pot fi stresante,așa că preferă să rămână la planul lor. Taurii sunt loiali în relații,chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie. O parte din această loialitate se datorează fricii de necunoscut,dar cealaltă parte se datorează angajamentului. Taurul vrea ca lucrurile din viața lui să decurgă așa cum și-a planificat. Evenimentele dramatice,fie bune sau rele,nu-l face să se simtă confortabil.

 

Zodii care nu știu să piardă. Scorpion

 

Scorpionii sunt hotărâți să reușească în absolut orice,fie că este vorba de carieră,dragoste,bani,sau familie. Odată ce ei decid că vor acel ceva,nimic nu-i va opri în a obține acel lucru. Pentru că sunt foarte determinați,este dificil pentru ei să accepte lucrurile care nu se petrec așa cum ei le-au planificat. Scorpionii sunt oameni secretoși și complexați,iar schimbarea lor este aproape imposibilă din acest motiv,din moment ce ei nu doresc să fie „reținuți“ din propriile lor aspirații personale.

 

Zodii care nu știu să piardă. Vărsător

 

Vărsătorii sunt semne de aer. Ei au idei fixe și reacționează dificil când pierd. Supărarea lor poate să țină ore,zile sau chiar săptămâni și chiar și atunci când crezi că s-a învățat cu ideea că a pierdut,readuc în discuții eșecul pe care l-au suferit. În plus,este foarte greu să câștigi un argument împotriva unui Vărsător.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "