Zodii cu o karmă de invidiat! Ele au parte numai de bine 

Unele zodii au parte de ghinioane, iar altele au parte numai de noroc. Și asta pentru că sunt zodii cu o karmă de invidiat. Îți prezentăm, mai jos, nativii din zodiac cu o karmă pe care și tu o să ți-o dorești:

Rac

Se spune despre nativii Raci că, în viața actuală, karma le oferă liniștea căminului și o familie împlinită. Acest lucru vine ca o recompensă pentru faptele lor bune din alte vieți când au ajutat mulți oameni și au ocrotit familia în care se născuseră, făcând sacrificii.

Pești

Sunt altruiști, generoși, atenți și implicați, iar aceste calități le-au adunat din viețile anterioare în care au învățat cât de mult înseamnă să dăruiești chiar și cel mai mic sprijin.

Fecioară

Nativii Fecioară reușesc, încă din primii ani de muncă, să își construiască o carieră solidă și să beneficieze de un anumit confort. De ajutor este karma lor care îi răsplătește pentru munca grea pe care au dus-o în alte vieți.

Balanță

Nativii Balanțe sunt echilibrați, sunt bine organizați și au o minte ascuțită. De multe ori, surprind cu înțelepciunea și cu sfaturile bune, de parcă s-ar fi născut învățați. Dar karma este cea care îi ajută să discearnă între bine și rău și să îi îndrume și pe cei din jur, notează dcnews.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "