În formă

Visul unei luni de toamnă

Visul unei luni de toamnă

De câte ori nu ai visat la o pastilă sau o licoare miraculoasă, care să te ajute să slăbești într-o lună cât alții într-un an? Să-ți subțieze talia,sănătos și ușor? Să te ajute să scapi de colăceii de grăsime, fără înfometare? Și de burtică, fără zeci de abdomene, zilnic? Ei bine, ea există în suplimentele Gerlinéa. Rezultatul a peste 20 de ani experiență în domeniul nutriției, acestea înglobează efectele recunoscute de veacuri ale fitoterapiei (arta vindecării cu plante) în preparate specifice farmaciei moderne. Și transformă visul tău de slăbit rapid în realitate.

Citește tot
Cum scapi de grăsimea de pe burtă fără abdomene

Cum scapi de grăsimea de pe burtă fără abdomene

Există numeroase mituri și preconcepții cu privire la grăsimea de pe burtă și la modalitățile de a scăpa de ea. Exercițiile fizice și dietele stricte ne îngrozesc doar când ne gândim la ele. Trei experți, un medic, un nutriționist și un antrenor personal, au pus la cale un plan simplu pe care îl poate urma oricine pentru a scăpa de această problemă, respectând doar câteva reguli simple. 

Citește tot
Cocktailuri care te ajută să slăbeşti

Cocktailuri care te ajută să slăbeşti

Revistă nr. 26: Vara, organismul se deshidratează mai repede şi tinde să acumuleze mai multă grăsime. Poţi slăbi sănătos, cu ajutorul unor băuturi delicioase şi uşor de preparat, care înlătură senzaţia de foame şi ţin departe poftele.

Citește tot
" "