5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi 

Multe dintre alimentele care îți încântă papilele gustative sunt extrem de nesănătoase, motiv pentru care ar trebui să le excluzi din alimentația ta. Iată cele 5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi si să tai de pe lista de cumpărături.

5 alimente pe care nu ar trebui să le mai consumiHot dogs

 

Multe cercetări care au avut ca obiect de studiu aceste produse arată că hot dog-urile conțin nitriți și nitrați,două substanțe care sunt folosite pentru a da gust și culoare mâncărurilor. Aceste chimicale au fost asociate riscului crescut de apariție a cancerului și diabetului.
 

Carne afumată


Carnea afumată cauzează cancer,crește tensiunea și declanșează apariția migrenelor. Toate aceste probleme de sănătate pot apărea din cauză că în carnea afumată conține multe grăsimi și compuși dăunători pentru corp.
 

Alimente pe care nu ar trebui să le mai consumi-Băuturi energizante


Dacă vrei să eviți consumul excesiv de zahăr,evită băuturile energizante. Altfel,riști să suferi de diabet,dar și de alte afecțiuni periculoase,din cauza ingredientelor nesănătoase care se găsesc în compoziția lor.
 

Alimente la conserve

Consumul constant al alimentelor din conserve îți poate pune în pericol sănătatea din cauză că recipientele în care sunt ținute luni de zile până ce ajung să fie consumate conțin cantități mari de bisfenol-A,o substanță chimică ce duce la apariția agresivității la copii,la obezitate,boli de inimă și probleme la nivelul sistemului reproducător.
 

Alimentele care conțin sirop de porumb nu ar trebui consumate

 


Chiar dacă vrei să te ferești de consumul de zahăr,soluția nu este să optezi pentru alimentele care conțin sirop de porumb.Corpul uman întâmpină dificultate în digerarea alimentelor care conțin acest ingredient,iar din această cauză te poți confrunta cu afecțiuni precum diabet,obezitate,sindrom metabolic,migrene,pierderi de memorie și cancer.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei