Accelerează-ți metabolismul, fără dietă!



 

Există numeroase metode prin care poți face asta, fără să recurgi la pastile, diete sau antrenamente fizice istovitoare. Iată cum procedezi!

Fă mișcare dimineața

Dacă ții la sănătatea ta și nu-ți displac exercițiile fizice,atunci trebie să știi un mic secret. Se pare că această rutină trebuie să aibă loc dimineața și nu seara.

În urma unor studii a reieșit că persoanele care merg la sală sau aleargă dimineața,au un metabolism mai alert decât acelea care fac sport seara,înainte de culcare. În plus,asta îți va da energie pentru tot restul zilei!

 

Consumă proteinela fiecare masă

Un alt mod simplu de a-ți accelera metabolismul este să mănânci alimente bogate în proteine la toate mesele.

Proteinele necesită multă muncă din partea organismului tău,pentru a fi descompuse și,în acest proces,se construiesc mușchii,care contribuie la arderea grăsimilor. Digestia de proteine stimulează,de asemenea,arderea grăsimilor și accelerează metabolismul.

 

Mănâncăulei de cocos

Uleiul de cocos (dar și untul de cocos) s-a dovedit că îmbunătățește metabolismul și te ajută să pierzi în greutate. În plus,îți oferă multă energie! Ambele sunt benefice pentru starea ta de spirit,și sunt delicioase,astfel că le poți consuma în numeroase combinații. Uleiul de cocos este bun și pentru tiroidă!  

 

Nu uita de verdețuri

Verdețurile îți accelerează în mod automat metabolismul,pentru că păstrează organismul curat. De asemenea,îți oferă senzația de sațietate mai mult timp,în ciuda faptului că sunt sărace în calorii.

Verziturile sunt bogate în magneziu,un nutrientde top,necesar pentru întreg metabolismul,dar și pentru combaterea stresului. Un consum echilibrat de magneziu te poate ajuta să dormi mai bine,alungă depresia,îți furnizează energie constantă,pe tot parcursul zilei,și potolește anxietatea.

 

Nu mai consuma alimenteprocesate (semi-preparate)

Trebuie să renunți la acest tip de alimente,dacă vrei să-ți stimulezi metabolismul. Alimentele procesate sunt extrem de nocive și reprezintă cea mai proastă alegere în materie de hrană.

Reînvață-ți papilele gustative cu alimente proaspete și întreg organismul îți va fi recunoscător.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "