Alimente care te îngrașă 

Așa cum există alimente care te ajută să slăbești, pe piață sunt prezente și produse care te îngrașă. Multe dintre ele sunt bogate în calorii, iar dacă plănuiești să adaugi câteva kilograme, nu trebuie să-ți lipsească din dietă următoarele:

Smoothie-ul bogat în proteine

Prepară-ți propriul smoothie din lapte de migdale sau lapte de soia. Adaugă în el pudră de ciocolată, banană, nuci, vanilie, afine etc.

Lapte

Laptele este necesar pentru construirea masei musculare și creșterea în greutate. Acest produs lactat produce un echilibru între grăsimi, carbohidrați și proteine, și este o foarte bună sursă de calciu. În plus,  conține cazeină - o proteină prezentă în lactate și care reprezintă 80% din proteinele regăsite în lapte.

Orez alb

Cea mai ușoară modalitate prin care te poți îngrășa este să mănânci orez. 1 cană de orez gătit conține în jur de 190 de calorii, o cantitate mică de grăsimi și 43 de grame de carbohidrați. Dacă nu ai poftă de mâncare, include în dietă orezul.

Carne roșie

Datorită conținutului ridicat de proteine, acest tip de carne este foarte bun pentru stimularea masei musculare și creșterea în greutate. În plus, carnea de vită este bogată în grăsimi și proteine.

Cartofi

Datorită conținutului mare de carbohidrați, cartoful este o legumă care provoacă creșterea în greutate. Dacă vrei să crești numărul de calorii consumate într-o zi, mănâncă niște cartofi.

Avocado

Avocado este un aliment bogat în grăsimi sănătoase, plus că este foarte sățios. Un avocado conține în jur de 322 de calorii, 29 grame de grăsimi și 17 grame de fibre. Adaugă avocado (pastă) în sendviș, smoothie și alte rețete.

Iaurt

Iaurtul bogat în grăsimi este o opțiune pentru persoanele care vor să se îngrașe, plus că este un produs care ajută la menținerea unui echilibru între proteine, carbohidrați și grăsimi. Poți să te îngrași dacă adaugi în iaurt fructe sau nuci. Alegerea este a ta.

Brânză

Știm că brânza este bogată în grăsimi și calorii. Pentru că brânza poate fi folosită în mai multe feluri de mâncare, folosește-o  pentru a adăuga gust și extra calorii.


Credit foto: www.boldsky.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "