Alimentele despre care credeai că nu conțin zahăr 

Zahărul se găsește în toate alimentele pe care le consumăm. Nici nu trebuie să ne uităm pe etichetă la ingredientele pe care le conține produsul respectiv, deoarece unele alegeri alimentare conțin mai mult zahăr decât o gogoasă cu multă ciocolată!Consumul de zahăr crește riscul de diabet și obezitate, după cum știm cu toții. Este foarte important ca oamenii să fie conștienți de alegerile alimentare și să acorde atenție chiar și celor considerate sănătoase. Pentru că, ingredientele mascate pot face mai mult rău decât bine. Află care sunt produsele care conțin cel mai mult zahăr.

Iaurt degresat

Iaurtul este preferat la micul dejun. Dar, ceea ce nu se știe este că, produsul respectiv conține zaharuri cunoscuți ca macronutrienți care încetinesc digestia. În plus, în urma consumului, nivelul de zahăr din sânge va crește.

Smoothie la sticlă

Smmothie-urile sunt preferate în perioadele în care vrei să slăbești. Dar băuturile naturale care oferă rezultate sunt cele preparate în bucătărie, nu cele din comerț. Smoothie-ul natural conține fibre și substanțe nutritive care îmbunătățesc digestia. În schimb, băuturile de acest fel cumpărate din comerț nu conțin deloc fibre, ci sirop de porumb sau fructoză, care fac mai mult rău. Așadar, smoothie-ul la sticlă trebuie evitat.

Unt de arahide

Acest unt delicios conține o cantitate mare de zahăr. Doar două linguri de unt de arahide au mai mult zahăr decât o prăjitură. Pentru a evita îngrășarea, nu mânca zilnic.

Fructe uscate

Aceste bucăți delicioase de fructe nu conține decât o cantitate mică de fibre. Fructele uscate se află în topul alimentelor cu cea mai mare cantitate de zahăr.

Sos pentru salată

Sosurile pentru salate sunt cunoscute ca distrugătorii dietei. Acestea conțin mult zahăr, sodiu și substanțe chimice și, prin urmare, vei consuma mai mult zahăr decât atunci când mănânci un desert.

Brioșe

Brioșele care sunt vândute cu etichetă falsă, cum  ar fi ”tărâțe” sau ”brioșe fără zahăr”, sunt lipsite de fibre și în schimb conțin o cantitate mare de zahăr. Acestea nu fac altceva decât să crească numărul de calorii consumate.


Credit foto: www.aliexpress.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "