Arde caloriile consumând acest ingredient 

Vrei să slăbești rapid însă programul nu îți permite să mergi la sală? În urma unui studiu recent s-a descoperit că un aliment poate înlocui chiar alergatul zilnic, deoarece te ajută să arzi multe calorii. Știi care este acesta?

Ardeiul iute

Consumul frecvent de ardei iute este extrem de benefic datorită componentei din interiorul său, numită capsaicină. Aceasta reduce nivelul de zahăr din sânge, îmbunătățește circulația și previne apariția afecțiunilor cardiovasculare. De asemenea, printre condimentele care ajută la arderea caloriilor se numără și turmericul, pe care îl poți folosi la gătit sau la prepararea sucurilor de legume și de fructe.

Capsulele cu capsaicină

Dacă nu preferi alimentele picante, dar îți dorești în același timp să te bucuri de proprietățile pe care s-a demonstrat că le are ardeiul iute, poți apela la capsulele cu capsaicină. Conform studiilor în ceea ce privește obezitatea, alimentele picante pot înlocui alergatul, iar 2mg de capsule cu capsaicină sunt capabile să accelereze rata metabolismului. O persoană poate arde 116 pe zi, datorită efectului termogenic. Cu alte cuvinte, corpul produce căldură în timp ce digeră alimentele picante, ceea ce te va ajuta să pierzi mai multe calorii.

Integrează-l treptat în alimentație

În cazul în care nu obișnuiești să mănânci picant de obicei, fă-ți un obicei în a consuma zilnic o cantitate mică. Deoarece nu se poate consuma ca aliment de sine stătător, îl poți folosi atât la gătit, cât și la prepararea sosurilor, însă la cele sănătoase, precum guacamole. Ai nevoie de un avocado și ardei iute tăiat mărunt, pe care le amesteci până când obții o pastă.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "