Băuturile care dizolvă grăsimea din organism VIDEO 

Dacă ai dat iama în prea multă mâncare în ultimele zile, probabil te simți ghiftuit. Cea mai bună modalitate de a îți ușura tranzitul intestinal și de a da jos câteva kilograme e cu ajutorul fructelor. Băuturile care dizolvă grăsimea din organism se fac din citrice și, dacă nu ai aparat acasă, le găsești în orice mall.

Băuturile care dizolvă grăsimea din organism - sucuri de citrice

„Cei care au mâncat prea mult de sărbători acum vin să bea sucuri naturale. În special cele bazate pe citrice care ne ajută la dizolvarea grăsimilor, cred că în perioada asta a fost abundenţă de grăsimi pentru toată lumea. Avem tot ce înseamnă citrice”, susține Cristian Bondor, managerul unui stand de băuturi fresh, care dizolvă grăsimea din organism.

Dacă nu îți plac sucurile naturale din citrice, poți încerca sucuri din legume și verdețuri. Dieta cu sucuri de orice fel, fie de fructe, fie de legume, fie de zarzavaturi sau mixte, nu trebuie să fie ținută mai mult de câteva zile.

Cristian Mărgărit - consultant în nutriţie şi fitness: „Încercăm să mâncăm mai mult crud, deci fără arsură, fără grăsimi. Deci, fibre, proteine uşor de digerat, cum ar fi un pui, un peşte. Şi cam atât până când măcar greutatea şi tranzitul intestinal revin la valorile dinaintea sărbătorilor.”

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "