Ce fel de personalitate ai în funcție de cum strângi pumnul 

Există anumite indicii non-verbale prin care îți poți da seama de caracterul unei persoane. Unul dintre aceste semne este felul în care îți strângi pumnul.

Având în vedere faptul că organismul are atât de multă putere în a exprima personalitateanoastră,nu e nici o surpriză faptul că mișcările mâinilor pot dezvălui trăsături de personalitate interioare. Dacă vrei să afli ce character ai,strânge pumnul și vezi în ce categorie de încadrezi.

 

Degetul mare poziționat deasupra celorlalte degete

 

Dacă îți încleștezi degetele,mai puțin degetul mare,înseamnă că ești o persoană sensibilă,nesigură. Ai imaginație,ești foarte curioasă și un simț al umorului ironic foarte bine dezvoltat. Pe plan emoțional,tânjești după protecție și vrei mereu să fii tratată cu respect. În relațiile romantice,îți este uneori greu să-ți exprimi emoțiile,situație care l-ar putea face pe partenerul tău să se simte neiubit.

 

Cu degetul mare sub degete

 

În cazul în care îți încleștezi pumnul cu degetul mare sub celelalte degete,înseamnă că ești o persoană creativă,fermecătoare și inteligentă. Îți duci munca până la capăt,chiar dacă asta presupune să stai peste program sau să faci un efort mai mare din partea ta. În plus,ai așteptări mari de la tine,apreciezi când primești încurajări de la ceilalți și crezi cu tărie în forțele proprii.

 

Cu degetul mare lipit de arătător

 

Persoanele cu degetul mare lipit de arătător sunt rapide în gândire și emoționale. Ele își doresc armonie socială,dar uneori apelează la capacitatea lor de manipulare pentru a obține ceea ce vor. Dacă faci parte din această categorie,îți dorești flexibilitate pentru a-ți îndeplini visele. De multe ori,preferi să stai acasă cu partenerul în loc să cutreieri orașul. Ai o inimă mare. Asta înseamnă că ierți foarte ușor.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei