Ce mănâncă Oana Roman zilnic, pentru a slăbi 

De când era mică, Oana Roman a avut probleme cu greutatea. S-a chinuit mereu să slăbească, dar numărul de kilograme nu a fost mare. Oana Roman a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, că problemele cu kg sunt din cauza unui dezechilibru hormonal. Acum am aflat ce mănâncă Oana Roman zilnic, pentru a slăbi.

Vedeta a mărturisit că a încercat să urmeze dieta Adelinei Pestrițu cu care vedeta a slăbit 14 kg. Din păcate, Oana Roman nu a reușit să se țină de ea. Așa că a eliminat din meniu masa de prânz. În loc de mâncare, ia o gustare formată din nuci, alune sau caju.

Ce mănâncă Oana Roman zilnic, pentru a slăbi

'Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate.

Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză.

Seara… în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot.', a declarat Oana Roman pentru viva.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "