Ce spune despre tine culoarea preferată 

Chiar dacă este portocaliu, bleu sau maro, culoarea preferată ascunde câteva secrete ale personalității tale. Află ce relevă ea despre tine!

Albul,simbolul purității

Nu e nicio coincidență că rochiile de mireasă au culoarea albă,deoarece ele semnifică inocența și puritatea celei care o poartă. Dacă adori această culoare ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple,dar care este în același timp și perfecționistă denorind să lase lucrurile terminate doar pe jumătate.

Roșul vibrează de pasiune

Este nuanța puterii,a sănătății și a vitalității. Este culoarea pe care o aleg cei extrovertiți,cărora nu le este frică să încerce lucruri noi și care sunt mai impulsivi din fire. Sunt cei ambițioși și optimiști,care nu suportă monotonia. Le este greu să fie obiectivi și de multe ori sunt ușor influențabili și tentați să aleagă una dintre tabere.

Maro pentru cei chibzuiți

Este culoarea preferată de cei care nu au avut o viață ușoară și care nu mai cred că trebuie să aștepți pentru ca lucrurile să se rezolve de la sine. Sunt persoane disciplinate,care știu care le sunt obiectivele în viață și luptă pentru ca visurile lor să se îndeplinească.

Rozul,culoarea maternității

Simbolizează dragostea și afecțiunea,fără să fie implicat și sentimentul de pasiune. Femeile cărora le place rozul au puternice sentimente materne,le place să se simtă protejate și iubite la rândul lor de către cei dragi.

Portocaliu pentru cei care fac nopți albe

Este culoarea luxului și a distracției,așadar cei care o preferă sunt extrem de sociabili și au o viață foarte activă. În același timp oranjul este culoarea tinereții,a curiozității și a neliniștii.

Galben,un strop de soare

Despre ea se spune că este culoarea fericirii,a înțelepciunii și a imaginației.  Este specifică celor intelectuali,care preferă să rezolve lucrurile pe cale mentală și nu cu ajutorul forței brute. Sunt cei care au încredere în capacitățile lor intelectuale,și-și acordă timp de gândire.

Verde pentru cei modești din fire

Semnifică armonia și balansul,dar verdele este cunoscut în întreaga lume ca nuanță a speranței,a reînnoirii și a păcii. Cei care-l preferă sunt oameni sinceri,cărora nu le plac secretele și care spun cu onestitate ce cred,chiar dacă acest lucru le poate crea probleme.


Citește și:

Culori care te pun în valoare

Dieta pe culori


Albastrul,simbolul responsabilității

Prietenii adevărați sunt cei care se dau în vând după nuanțele de albastru. Sunt cei cărora le poți cere oricând ajutorul și vei ști că vor face tot ce le stă în putere pentru ca ție să-ți fie bine.  În același timp,cei care o preferă sunt extrem de responsabili cu sarcinile de serviciu și sunt printre cei mai eficienți angajați.

Movul ales de cei sensibili

Eleganți,sobri și cu bun gust,cam așa ar putea fi descriși iubitorii acestei culori. Sunt cei care merg la evenimente culturale și sunt pasionați de muzica clasică,teatru și film. Au o imaginație bogată și sunt cadidații perfecți pentru posturile din publicitate sau creație.

Gri,culoarea compromisului

Este specifică celor obișnuiți să muncească mult,fără să aibă în schimb satisfacții financiare sau profesionale. Sunt oameni de afaceri abili,care reușesc să încheie contracte mari însă nu știu cum să fructifice ocaziile apărute în viața pesonală.

Negru pentru un strop de mister

Este specifică celor care-și ascund adevăratele intenții sau care nu-și doresc să fie compătimiți de către cei din jur. De multe ori își suprimă dorințele și se mulțumesc cu puțin,doar pentru a nu ieși în evidență.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "