Ceaiul de rozmarin te scapă de durerile de cap 

Nu trebuie să dai buzna la dulăpiorul cu medicamente pentru a trata o banală durere de cap. Remediile pe bază de plante au efecte vizibile și de durată, motiv pentru care merită să le încerci, înainte de a lua pastile.

Rozmarinul este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice. Consumul de ceai de rozmarin contribuie la dilatarea vaselor de sânge,prevenind astfel durerile de cap cauzate de vasoconstricție (contracția fibrelor musculare netede din pereții vaselor de sânge). Pentru prepararea ceaiului folosește o linguriță de rozmarin uscat la o cană de apă.

Ceai de cimbru pentru dureri sinusale

Primăvara,alergia pune mare presiune asupra sinusurilor. Un ceai din cimbru este un leac bun atât pentru durerile sinusale,cât și pentru combaterea răcelii și bronșitei. Ceaiul se preapară din 2 lingurițe de cimbru uscat la o cană de apă. Se beau 3 căni cu ceai pe zi.

Ceaiul de roiniță reduce anxietatea

Roinița este o plantă care ajută la eliberarea tensiunilor nervoase,reduce anxietatea și stresul,contribuind astfel la un somn liniștit. Fie că alegi frunze proaspete sau uscate,ai nevoie de o lingură de roiniță la o cană de apă. Ceaiul se bea doar la nevoie.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "