Cum arată corpul unei femei după ce a născut tripleți 

Șansele să rămâi însărcinată cu tripleți sunt rare, mai precis unul din 8.100 de cazuri, iar Maria Nordø Jørstad, o femeie din Danemarca, a fost unul dintre ele. Ea devenit cunoscută pe Instagram după ce a postat fotografii cu ea din timpul sarcinii.

Fotografiile cu burta ei uriașă au devenit virale pe rețelele de socializare, arătând și părțile mai puțin plăcute ale unei astfel de sarcini. În acest fel, ea a câștigat mii de urmăritori. 

Maria, care avea deja un băiețel, a adus pe lume trei copii sănătoși în luna septembrie. Două fetițe și un băiat, Iben, Agnes și Filip, completează familia. De atunci, ea continuă să-și împărtășească experiența pe rețelele de socializare. 

Nu a fost o sacină ușoară, iar Maria s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate și după ce a născut.  

"Am o burtă ciudată care atârnă și care e destul de grea. Pentru că a fost atât de mare, îmi va lua mai mult timp să îmi revin complet. Sunt nerăbdătoare să îmi capăt corpul înapoi", a scris ea pe Instagram, la o săptămână după ce a născut.  


"Am suferit o separare a mușchilor abdominali. Mai am probleme și cu postura și respirația... Mai am mult până mă voi recupera. Din fericire, încap în vechii mei pantaloni. Și ăsta e un început", a completat ea într-o altă postare .

Oamenii au apreciat sinceritatea și deschiderea cu care a vorbit despre problemele cu care se confruntă o mamă de tripleți. 

În ciuda greutăților, Maria are o familie fericită și toți cei patru copii ai săi sunt sănătoși.  

Sursă: boredpanda.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "