Cum poți avea pielea fermă după dietă 

Te-ai bucurat că ai ajuns în sfârșit la silueta dorită, dar pielea ta nu mai este la fel de fermă, ci dimpotrivă este foarte moale, iar celulita este mai vizibilă ca oricând. Iată cum poți avea pielea fermă după dietă!

Cum poți avea pielea fermă după dietă-Nu slăbi prea repede

Scăderea bruscă în greutate nu este dăunătoare doar pentru piele,ci și pentru sănătate,deoarece este dat peste cap întregul metabolism. Este de preferat să scapi de kilogramele în plus treptat și în timpul regimului să aplici pe piele creme grase,care să-i mențină elasticitatea și să prevină apariția vergeturilor.

Aplică frecvent creme pentru fermitate daca vrei o pielea fermă după dietă

Loțiunile care oferă fermitate pielii îți pot tonifia pielea și pot diminua vizibil celulita. Cele mai eficiente sunt cremele care conțin extracte de plante,cum este aloe vera care regenerează celulele pielii. Mai poți lua în considerare loțiunile care conțin vitaminele E și A. Aceste ingrediente stimulează producția de colagen,ceea ce va oferi elasticitate pielii.


Citește și:

De ce ai pielea uscată

Vitamine pentru o piele frumoasă


Cum poți avea pielea fermă după dietă folosind exfoliante cu sare

Dacă vrei să dai fermitate pielii atunci aplică de 2-3 ori pe săptămână măști corporale cu sare de mare sau cu minerale. Acestea stimulează circulația sângelui,ajută la eliminarea toxinelor din celule,ceea ce oferă strălucire tenului. Mai poți adăuga și zaț de cafea pentru un efect exfoliant și astfel vei elimina stratul de celule moarte de pe suprafața pielii.

Ce mai poți face pentru o piele fermă:

-          Masaj

-          Împachetări cu iarbă de mare

-          Exerciții cu greutăți

-          Bea măcar 2 litri de apă zilnic

-          Mănâncă mai mult alimente crude,în locul celor procesate

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "