Gustări care te ajută să te concentrezi la birou 

Atunci când ești la birou, orice altă activitate ți se pare mai interesantă. Nu te poți concentra și abia aștepți să evadezi din spațiul închis. Însă munca este muncă și în ajutorul tău vin niște super-alimente care te vor ajuta să te concentrezi și să dai randament.

Biscuiții din grâu integral și brânză de vacă

Biscuiții din grâu integral conțin carbohidrați,care odată intrați în organism se transformă în glucoză,iar creierul are nevoie de aceasta pentru a funcționa. Dacă servești acești biscuiți cu brânză,cu atât mai bine. De ce? Pentru că proteinele se digeră mai greu,și astfel vei putea sta concentrat mai mult timp.


Citește și:

Grâul încolțit,un elixir al tinereții

Brânza te ajută la concentrare


Iaurt cu fructe

Încearcă să combini iaurtul grecesc cu căpșuni sau coacăze. Studii recente au arătat că antioxidanții existenți în coacăze pot să îți îmbunătățească memoria. Căpșunile conțin vitamina C,de care creierul are nevoie pentru a funcționa corespunzător. Mănâncă aceste fructe în combinație cu iaurtul grecesc,deoarece acesta conține calciu cu rol în încetinirea procesului de digestie.

Migdale sau nuci

Ambele conțin vitamina E,care te ajută să te concentrezi mai bine pe măsură ce îmbătrânești. Ai grijă să nu faci exces. Nucile au un conținut ridicat de calorii. Mănâncă un pahar mic de nuci sau migdale.

Humus și broccoli

Acestea par a fi gustarea perfectă! Broccoli conține vitamina K,care îți poate îmbunătăți puterea de concentrare și capacitatea de memorare. Hummus-ul este foarte sănătos și delicios.

Un ou fiert tare și o banană

Poate părea o combinație ciudată,însă aceste 2 alimente pot face minuni. Gălbenușul oului are proprietăți care te ajută să îți îmbunătățești memoria. Din moment ce oul are doar 70 de calorii,mai ai nevoie de încă un aliment pentru a atinge pragul de 200 de calorii,iar acest aliment este banana. Aceasta are un conținut bogat de potasiu care îți poate îmbunătăți puterea de concentrare.

Avocado

Ia-ți la birou câte o jumătate de avocado,peste care presori puțină sare. Mai ai nevoie doar de o linguriță cu ajutorul căreia să mănânci! Avocado conține grăsimi mononesaturate care îți măresc puterea de concentrare. Pe lângă toate aceste beneficii,este și foarte gustos!

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "