Nu am făcut destul. Ajută-ne! Mergi la control! 

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer lansează pagina de Facebook oficială a campaniei “Nu am făcut destul”.

Luna octombrie este Luna Internațională de Luptă Împotriva Cancerului de Sân,prilej cu care Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) a lansat campania de informare și responsabilizare cu privire la cancerul mamar “Nu am făcut destul”,cu mesajul “Ajută-ne! Mergi la control!”.

În cadrul acestei campanii femeile pot efectua ecografii mamare gratuite,în centrele Gral Medical din Ploiești,Pitești,Craiova,Focșani și București. De asemenea,pacientele care se programează,pentru această ecografie gratuită,pe perioada campaniei,o pot efectua și după terminarea campaniei,până la sfârșitul anului 2011.

Programările se pot face online pe site-ul www.invingemcancerul.rosau la centrele Gral Medical din întreaga țară. Odată cu ocazia acestui eveniment,a fost lansată și pagina de Facebook oficială a campaniei,denumită “Nu am făcut destul”,unde toți cei interesați pot găsi numeroase informații referitoare la cancerul la sân,diverse știri și alte materiale importante despre cancerul mamar.

Persoanele care doresc să susțină campania – “Nu am făcut destul”,printr-un singur click,pot accesa pagină în rețeaua de socializare Facebook la adresa http://www.facebook.com/nu.am. facut.destul.

Prin intermediul acestei pagini,se pot transmite orice fel de mesaje,păreri,opinii cu privire la cancerul de sân. Atât lansarea campaniei “Nu am făcut destul”,cât și cea a paginii de Facebook,cu același nume,au scopul de a atrage atenția tuturor femeilor din România asupra cancerului mamar și să le responsabilizeze prin efectuare de controale periodice. Cancerul mamar este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei,dar,care poate fi curabil dacă este diagnosticat la timp.

De aceea,este foarte important ca orice femeie să cunoască toate semnele și simptomele cancerului mamar,astfel încât să se poată prezenta la medic,cât mai repede posibil,pentru un consult de specialitate. Făcând acest lucru,se poate evita agravarea bolii,ceea ce crește considerabil șansele de vindecare.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei