Sfaturi simple pentru un abdomen plat 

Se apropie sezonul cald, iar pentru a arăta cât mai bine în hainele subțiri și în costumul de baie, un abdomen plat e obligatoriu. Iată câteva sfaturi care să te ajute să obții un abdomen ca în revistele de modă, fără prea mult efort:

Fără fast food

Și când spunem fără fast food, acest lucru înseamnă că nici măcar o dată pe lună nu ai voie să consumi mâncare de acest gen.

Castraveții

Fiindcă au un conținut caloric foarte scăzut, castraveții sunt recomandați celor care vor să piardă din grăsimea abdominală.

Yoga

Studiile au arătat că femeile aflate la menopauză și cele care se aflau în perioada de recuperare după naștere au slăbit mai rapid în zona abdomenului dacă au practicat yoga și au consumat alimente sănătoase.

Plimbări zilnice

Un stil de viață sedentar duce la acumularea kilogramelor în plus. De aceea, plimbările zilnice sunt mai mult decât recomandate oricui vrea să aibă un abdomen plat.

Somn regulat

La fel de important precum alimentația și exercițiile fizice este somnul. Ai grijă să dormi mai mult de 6 ore pe noapte.

Migdale

Sunt cele mai bune alimente pe care trebuie să le consumi dacă vrei un abdomen plat. Datorită concentrațiilor ridicate de fibre și magneziu, grăsimile din zona taliei sunt eliminate.

Avocado

Consumat în cantități mici, avocado crește arderile metabolice. Acesta conține aminoacizi esențiali pentru accelerarea funcțiilor metabolice.

Fibre

Orice aliment cu un conținut mare de fibre are numeroase beneficii pentru silueta ta: reduce colesterolul, reglează sistemul digestiv și mărește absorbția de substanțe nutritive.

Sursa foto: food.ndtv.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "