Știi cât de importantă este vitamina E pentru femei? 

Vitamina E este considerată un adevărat medicament pentru femei, întrucât poate trata diverse probleme ale sistemului circulator.


Una dintre cele mai beneficie vitamine pentru corpul uman, vitamina E este recomandată în cazul în care este necesară întărirea arterelor picioarelor sau te confrunți cu vene varicoase, diabet afecțiuni ale nervilor și inclusiv boli ale demenței.

Alungă impotența 

Gama largă de afecțiuni în care această vitamină face minuni se extinde și al sexul masculin, astfel că, ea este benefică pentru menținerea sănătății vizuale, pentru buna dezvoltare a fătului în uter dar și în cazul impotenței masculine.

Chiar dacă în mod normal ea este folosită pentru a îngriji pielea, prevenind în felul acesta deshidratarea ei, vitamina E este un antioxidant solubil în grăsimi ce se regăsește și în legumele cu frunze verzi, în nuci, semințe și chiar în fructele de mare. 

În cazul bărbaților ajută la formarea spermatozoizilor iar în cazul femeilor mărește fecunditatea. 

Poate fi folosită sub formă de capsule sau sub formă de ulei.

Este un excelent hidratant natural 

Este suficient să adaugi câteva picături de ulei de vitamina E în crema ta obișnuită și apoi să o aplici pe întregul corp. Nu doar că va căpăta un aspect strălucitor peste noapte dar în timp vei uita de semnele îmbătrânirii premature.

Și asta datorită faptului că accelerează formarea de colagen al pielii. 

Antioxidanții din acest ulei au un efect minunat și asupra arsurilor solare, ajutând la o cicatrizare rapidă și frumoasă.

Află de ce vitamina E este foarte importantă pentru femei pe clicksanatate.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "