Subțiază-ți talia cu aceste smoothie-uri delicioase 

Datorită fibrei, care stimulează metabolismul, și nivelului ridicat de potasiu care elimină apa excesivă din organism, banana este considerată a fi una dintre cele mai potrivite pentru piureurile dietetice.

Contrar credinței populare,nu ar trebui să fie evitat acest fruct atunci când ținem o dietă sau când ne luptăm pentru a slăbi. Împreună cu alte produse care topesc grăsimea corporală,cum sunt spanacul și semințele de in,bananele au o mare putere de a reduce excesul de grăsime din organism.

În plus,banana este o sursă de zaharuri naturale,cum sunt glucoza,zaharoza și fructoza,care furnizează organismului mai multă energie. Prin urmare,dacă mănânci o banană în loc de orice gustare,va satisface foamea și va evita depunerea de grăsime în același timp. Acest lucru se întâmplă,pentru că bananele conțin fibre care sunt necesare pentru stimularea metabolismului.

Bananele,în combinație cu alte alimentecare conțin grăsimi naturale sănătoase,cum sunt fructele de pădure,spanacul sau semințele de in,sunt potrivite pentru băuturile dietetice,care oferă organismului mineralele și vitaminele de care are nevoie.

Rețete de băuturi pe bază de banane,care subțiază talia:

1. Banane și semințe de in:

Ai nevoie de:

-o banană
-o portocală
-două linguri de semințe de in

Mod de preparare:

Începe prin a decoji banana și portocala. Apoi le tai felii și pui toate ingredientele în blender. Procesezi până devine un amestec omogen pe care-l pui în pahar și-l bei. Procesul este același și pentru celelalte rețete.

2. Banane și fructe de pădure

Ai nevoie de:

-o cană de fructe de pădure (zmeură,afine)
-o banană
-o linguriță de ghimbir ras
-o lingură de miere
-o jumătate de cană de apă călduță

3. Banană și spanac

Ai nevoie de:

-20 de grame de spanac proaspăt
-o banană
-un sfert de cană de fulgi de ovăz
-jumătate de cană de iaurt
-1 linguriță de miere

Aceste tipuri de băuturi se pot bea ca o gustare sau la cină. În plus,te vei bucura de cele mai bune beneficii dacă le bei dimineața pe stomacul gol. Atunci organismul poate identifica și absoarbe vitaminele și mineralele care reduc excesul de grăsimi din corp.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei