Topul celor 5 minciuni pe care le credem de fiecare dată 

În viață, întâlnești foarte multe persoane care spun ce este bine și ce e rău, și, dacă le auzi de foarte multe ori, începi să le accepți ca adevărate, chiar dacă ele nu sunt. Deoarece multe dintre acestea sunt negative, dar crezându-le, îți pot influența deciziile pe care le iei de-a lungul vieții.

Iată care este topul celor 5 minciuni crezute mereu:

1. Singurătatea înseamnă tristețe

”A fi singur” nu înseamnă de fiecare dată singurătate,așa cum nici ”relație” nu înseamnă întotdeauna fericire. Poți fi într-o relație greșită și să te simți singură. Dacă lucrurile nu merg bine,ia o pauză și petrece mai mult timpgândindu-te la propria ta valoare,pe care trebuie s-o apreciezi mereu. Astfel vei ieși cu capul sus de fiecare dată când vei da greș într-o relație.

2. Fericirea vine atunci când ai tot ce vrei

Pentru a fi fericită nu înseamnă că nu vrei mai mult,înseamnă că ești recunoscătoare pentru ceea ce ai și răbdătoare pentru ceea ce vei primi. Atunci când vrei să realizezi ceva,nu mai sunt observate lucrurile mărunte care dau magie vieții.

Citește și:Cele mai întâlnite minciuni pe rețelele de socializare

3. Durerea este vizibilă

Durerea pe care o simte și cu care se luptă o persoană nu trebuie subestimată niciodată. Chiar dacă unii preferă să țină totul ascuns,alții se simt mai bine dacă vorbesc despre problemele cu care se confruntă. Dar acest lucru nu înseamnă că ele trebuie judecate.

4. Viața se ghidează după un anumit model

Propriile decizii sunt cele care ne rănesc de cele mai multe ori. Pur și simplu simți ceea ce simți,faci ce faci,aceștia fiind pași spre vindecare. Pentru că,fiecare persoană are libertatea de a alege modul în care dorește să răspundă provocărilor vieții.

Vezi și:Cum îl prinzi cu minciuna

5. Visatul este o pierdere de timp

Ceea ce ne dorim trebuie să vină din inimă. Imaginația este capacitatea de a vedea în dedesuptul lucrurilor,astfel încât să ajungi să le înțelegi cu adevărat,acestea devenind esențiale pentru noi. Și,atunci când visezi trebuie să ai și curajul de a îndeplini acele vise,mai ales dacă devin importante pentru tine.

Sursă:brightside.me

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei