Trucurile femeilor care nu țin dietă 

Există femei care nu țin niciodată dietă. Probabil că te întrebi cum se mențin în formă! Răspunsul este unul simplu, pe care ni-l oferă Carla Heiser, nutriționist: ”Dietele nu oferă rezultatele dorite. În schimb, ele țin cont de câteva reguli”.

Mănâncă atât cât le trebuie

Zile de naștere la muncă, întâlniri de afaceri la restaurant. Aceste evenimente se întâmplă regulat, așa că nu poți nici măcar să te justifici. În timp ce aceste ocazii sunt obligatorii, arcul cântarului poate arăta mai mult decât de obicei. Dar alege să faci totul cu mare atenție. Împarte prăjitura cu soțul tău, nu mânca mai mult decât trebuie. Așa fac majoritatea femeilor care nu țin dietă. Ele au grijă astfel de silueta lor.

Mănâncă lent

Cele mai multe dintre persoanele care nu țin dietă au obiceiul de a vorbi, prelungind astfel durata de mâncat, mâncând poate mai puțin. Potrivit unui studiu în care celor chestionați li s-a cerut să mănânce un bol de înghețată în 30 de minute a arătat că, mâncatul lent oferă mai multă sațietate. Indiferent de ce ai mânca, bucură-te mai mult de companie.

Nu își pierd timpul căutând alimente dietetice

Alimentele scăzute în calori sau lipsite de grăsimi nu oferă rezultatele dorite. Ci, în schimb, cresc riscul de îngrășare deoarece sunt bogate în carbohidrați - compuși care se transformă în zahăr în organism. Femeile care nu țin dietă mănâncă ceea ce vor, când vor și când vor. Ele se asigur că ce mănâncă le oferă necesarul zilnic de substanțe nutritive.

Nu există mâncare ”bună” sau ”rea”

Potrivit unui studiu, femeile care se abțin să mănânce ciocolată au mai multe pofte alimentare decât ar fi avut în mod normal. Pentru o relație fericită cu alimentele, uită de cuvântul rău. Mănâncă ceea ce vrei, dar fără să exagerezi.

Gătesc

Mâncarea gătită de tine este cea mai bună. Știi ce alimente ai folosit, în ce cantități, și o faci după bunul plac. În plus, mâncarea gătită stimulează metabolismul. Acest lucru se întâmplă și în timp ce gătești, deoarece tu te hrănești cu mirosul. Nu ai simțit niciodată că nu îți mai este foame după ce ai terminat o rețetă?

Nu-și calculează caloriile consumate

Există o mare diferență între cum organismul folosește cele 1. 000 de calorii consumate din mâncarea de tip fast-food și cele 1.000 de calorii luate din mâncare sănătoasă. Ca să nu te întrebi mereu câte calorii ai consumat alege să mănânci produse sănătoase, multe legume și fructe, care sunt bogate în substanțe nutritive esențiale pentru buna funcționare a organismului.


Credit foto: www.cosmo.ph

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "