Uite ce boală poți preveni dacă bei apă cu lămâie 

În această vară, bucură-te de apa cu lămâie, deoarece are nenumărate beneficii în menținerea sănătății. Însă, băutura trebuie preparată chiar de tine acasă, nu cumpărată din comerț.

Poate nu știai,dar a fost demonstrat științific că lămâile bio au proprietăți anticancerigene.

Se spune că pectina citrică,care este o substanță extrasă din pulpa de lămâie,are puterea de a preveni sau inhiba dezvoltarea cancerului de sân și a celui de prostată.

Iar fitonutrimenții din lămâie sunt foarte puternici. Unele studii arată că coaja de lămâie are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului,de a întări imunitatea și,de asemenea,de a preveni anumite tipuri de cancer.

Citește și:Cura de 5 zile cu pătrunjel şi lămâie "topește" rapid 3 kilograme

Coaja de lămâie bio conține anumiți compuși cunoscuți sub denumirea de limonoizi. Se spune că aceștia au capacitatea de a reduce creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase. În plus,lămâia are diferite proprietăți,prin care pot reduce sau preveni dezvoltarea cancerului.

Un studiu realizat recent arată că prin consumul de lămâie se reduce riscul de apariție a cancerului cu până la 50%. În plus,fructul citric are capacitatea de a detoxifica organismul.

Antioxidanții din lămâie luptă împotriva radicalilor liberi și pot încetini procesul de îmbătrânire a pielii.

Citește și:Slăbește sănătos cu apă cu scorțișoară,lămâie și măr

Lămâile bio au și proprietăți antibacteriene. Așadar,prin consumul sucului de lămâie pot fi prevenite anumite infecții.

Cumpără lămâi bio,stoarce-le și combină sucul obținut cu apă și miere. Amestecă cu o lingură. Băutura poate fi consumată pe tot parcursul zilei.

Lămâia este fructul citric pe care trebuie să-l incluzi zilnic în dietă,mai ales dacă vrei să slăbești. Zeama de lămâie conține o fibră cunoscută sub numele de pectină,care dă senzație de sațietate. În plus,are capacitatea de a reduce nivelul de stres și,în schimb,sporește nivelul de energie.

Credit foto:www.boldsky.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei