„Click! pentru femei“ se înnoiește! 

Nu rata numărul de mâine al revistei „Click! pentru femei“ (nr. 41) ! Doar atât îți dezvăluim : publicația ta preferată apare într-un nou format, mai mare, mai modern, mai atractiv – iar conținutul ei te va surprinde. Vei găsi reportaje pe teme inedite, mai multe sfaturi practice, mai multe subiecte de interes. Așteptăm impresiile tale !

Reportaje, interviuri, articole pe teme de actualitate

 Din 12 octombrie 2018 revista „Click! pentru femei“ va fi relansată într-un nou format. Paginile mai mari vor găzdui rubrici inedite și mai incitante. Ultimele noutăți din modă, rețete care pot impresiona orice gurmand, descoperiri medicale, dar și leacuri naturiste vor fi în prim planul publicației.

Te vei putea delecta și cu articole inedite: cu reportaje cu oameni obișnuiți care fac lucruri deosebite, cu interviuri cu personalități mai puțin cunoscute publicului larg, cu articole care dezvoltă teme de actualitate.

Mai multe sfaturi practice și informații utile

Așa cum și-a obișnuit cititorii, revista va anunța în continuare noutăți și evenimente, va da cele mai bune trucuri de frumusețe, îngrijire, modă și formă, va furniza remedii din farmacia verde, informații despre cele mai frecvente afecțiuni, va relata povești de viață și sfaturi legate de familie și cuplu.

Rețetele de colecționat nu vor lipsi, nici rețeta în pași și nici concursurile pentru cititori. Vei găsi în paginile revistei mai multe sfaturi practice și informații utile!

Sănătate, sănătate naturistă și recomandări de la specialiști

Vom oferi în continuare articole despre călătorii prin țară și prin lume, istorii particulare, vom face portretul marilor personalități, vom prezenta obiceiuri și tradiții, mistere și fenomene paranormale, curiozități despre plante și animale, teste, recomandări de timp liber. Articolele de frumusețe, sănătate, sănătate naturistă vor fi susținute și de sfaturile specialiștilor în domeniu.


Revista „Click! pentru femei“ este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul de 2 lei și 49 de bani.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "