3 culori la modă în această toamnă 
După un anotimp călduros, în care te-ai răsfăţat în rochii şi bluze vaporoase, în nuanţe de pastel sau în imprimeuri cât mai vesele, a sosit momentul să faci trecerea la culorile de toamnă!Institutul Pantone, cel care analizează şi decide care va fi culoarea fiecărui sezon, a selectat nuanţele care sunt în trend toamna aceasta.

Albastru-indigo


Albastrul-indigo este în topul tendinţelor, fiind o nuanţă rece, care calmează ochii în acelaşi timp şi se potriveşte de minune cu zilele din ce în ce mai reci ale toamnei care bate la uşă. Această nuanţă reprezintă echilibrul perfect între albastru marinăresc şi vibrantul albastru cobalt. În acelaşi timp, îți oferă un sentiment de încredere şi o anumită doză de mister. Fie că optezi să te îmbraci monocrom sau să asortezi albastrul la o culoare mai veselă, prezenţa ta cu siguranţă nu va trece neobservată.

Galben-muștar


Galbenul muștar nu este în topul listei noastre de preferinţe, însă este o culoare uşor de asortat, care se potriveşte atât persoanelor mai tinere, cât şi celor mai în vârstă. Pentru a pune în evidenţă această nuanţă, combin-o cu alte piese vestimentare de culoare albastră sau roşie.

„Galben-muştar este una dintre culorile care nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba toamna aceasta. Este o culoare vibrantă, care va aduce o notă de exotism oricărei ţinute. Nu trebuie să fie soare ca să poţi purta culori vesele,ci ele vor fi sursa zâmbetului tău în zilele ploioase. În plus, poţi sparge monocromia cu câteva accesorii negre, cum ar fi o eşarfă sau o curea lată”, precizează Luminiţa Staicu, designer hermosa.

Negru


Banalul negru nu va ieşi niciodată din tendinţe. Fie că îl porţi ziua sau seara, nu vei putea da niciodată greş cu faimoasa „little black dress”. Când vremea începe să se răcească, alegem cu precădere nuanţele închise, poate şi pentru că oferă o senzaţie de căldură.

Credite foto: www.urban-echo.co.uk; www.pinterest.com; www.hermosa.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "