4 sfaturi pentru ținute care vor atrage privirile 

Alegerea hainelor îți dă bătăi de cap în fiecare seară sau dimineață? Atunci, dacă vrei să reduci timpul pe care-l petreci în fața dulapului, ar trebui să iei în considerare următoarele sfaturi.

Hainele nu trebuie modificate

Este important să-ți cumperi hainele care-ți vin perfect pe corp. Cu o rochie albă,peste care-ți iei un trenci subțire și o perehe de cizme cu toc,obții o ținută casual,confortabilă și potrivită pentru sezonul cald.

Citește și:Cum să porți rochia-cămașă cu pantaloni

Nu cumpăra niciodată haine cu două numere mai mici sau mai mari decât porți

Multe femei își cumpără haine mai mici decât mărimea actuală pentru viitor,dar care nu le aduc niciun beneficiu. Chiar dacă urmezi o dietă,nu trebuie să începi să-ți achiziționezi cât mai multe hainede mărimi mai mici doar pentru că speri ca peste ceva timp o să le porți. Cel mai bine este să adopți același stil vestimentar.

Este important să știi care sunt hainele care-ți plac și cele care nu-ți plac

Cheia pentru găsirea stilului personal este să-ți dai seama care sunt articolele vestimentare în care te simți confortabilă și încrezătoare,dar la fel de important este să știi care sunt modelele de haine care nu-ți plac. Acest lucru va face diferența între o ținută plăcută vederii și una care deranjează vizual.

Citește și:Pantalonii culottes:articolul vestimentar modest,dar elegant

Ai încredere în stilul vestimentar personal

Există atât de multe tendințe și atât de multe articole vestimentare,încât îți este greu să-ți stabilești un stil vestimentarpersonal. Cu toate acestea,stilul personal adevărat este cel care arată minunat pentru lumea exterioară,dar care face ca purtătorul să se simtă la fel de bine și în interior.

„Dacă sunteți încrezătoare în stilul personal,veți fi frumoase indiferent de ceea ce purtați",spune stilistul Stephen Hernandez.

Credite foto:www.glamradar.com;www.popsugar.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei